Soru Astral Seyahat Sizce Gerçek Mi?

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Kişinin fiziksel bedeni yerinde kalırken bilincinin veya “astral bedeninin” bedenden ayrılarak farklı yerlere ya da farklı boyutlara gidebildiğine inanılan bir deneyimdir. Bunu yaşayan kişiler genellikle bedenlerinin dışındaymış gibi hissettiklerini, uçtuklarını veya başka yerleri gözlemleyebildiklerini anlatırlar. Bu deneyimin gerçekten fiziksel ya da ruhsal bir yolculuk olup olmadığı ise tartışmalıdır. Bilimsel açıdan astral seyahatin bedenden bağımsız gerçek bir yolculuk olduğuna dair güvenilir bir kanıt bulunmamaktadır.

Mesela Astral Seyahat yaptığını iddia edenler "kağıda bir şey yaz ben ne yazdığını sana söyleyim" diyerek iddialarda bulunurlar ama bu deneylerde hep başarısız olmuşlardır. Sizce Astral Seyayhat aslında rüyanı kontrol edebildiğin bir bilinç altı mı yoksa gerçek mi?

608aa2d64e3fe10cecdfaa1a.jpg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Rüyalarım çıkar lucid rüyada görürüm kabuslar bilmemneler ama bunu hiç yapamadım
karabasanla da selamlaştım
haliyle yaşamadığım bir durum bu yüzden benim için sadece bi belirsizlik

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Şu karabasan olayınında bilinç altından kaynaklandığını düşünüyorum daha doğrusu bunu ispatladım. Beni düzemnli olarak karabasanlar çarpardı :honk: Ahanda böyle olurdum. Bir gün beni gene karabasan bastı. O zaman evde tek başımaydım ve karabasan üstüme çöküverdi. Hali ile kalkmak istiyorum ama pis sapık üstüme çıkmış tövbe tövbe... neyse o sırada dış kapının açılma sesini duydum. İçeri birisi girdi (o saatte sadece abim gelir) abimin gelmesi ile onan seslenmeye çalışıyorum. Şarkı mırıldanıyor içerde duyuyorum ama seslenemiyorum hemen yan odada ki abime. Pis lanet sapık kalk artık üzerimden yeter yaa tamam anladık en büyük sensin en çok sen basıyon tamam ama bi sal artık derken insafa gelip beni saldı. Tabi o panikle hemen kalkıp abimin yanına gideyim dedim ki birde ne olsun abim evde yok. O zaman anladım ki aslında bu karabasan denilen sapık aslında bilinç altımızın bir oyunu. Aslında uyanıyoruz ama bilinç hala uykuda. Kalkmaya çalışıp kalkamamış olmamızı bilincimiz mantıklı hale getirmeye çalışıyor "kalkamıyorsan üstünde birisi var" ve bir nevi uyku felci etkisinde kalıyoruz.

📌NOT: Bu olaydan sonra (farkındalıktan 15 sene geçti) hiçbir zaman karabasan bir daha basmadı.

Üst Alt
🎧 DJ Paneli