hiç dinlemedim teşekkür ederim dinleyelim bakalımBuray dan alaz alaz @alcatraz a gelsin. Sever mi bilmem.
hiç dinlemedim teşekkür ederim dinleyelim bakalımBuray dan alaz alaz @alcatraz a gelsin. Sever mi bilmem.
teşekkürler, keyifli oyunlar :)Ben oyuna kaçıyorum emeklerinize sağlık
👏 👏 👏 👏
istemem yan cebime koy akdjksadO ne demek ya istemem istesem de istemem Ssjss
He tamam o zaman çiçeğimEvet :d dün çağirdim seni
dua edin böyle dj'iniz var.Dj asterix teşk ederiz bizi hiç kıramıyorsunnnnn
Kırmakla kalsan yine iyi 10 sene yaşlandırırsın Sjsjsjdua edin böyle dj'iniz var.
ben olsam hepinizi kırardım
kırar mıyım ya sizin gibi güzel insanları :)Dj asterix teşk ederiz bizi hiç kıramıyorsunnnnn
evet, bakıyoruz serçe sıradaki parça sezen aksu - istanbul parçası foruma gelebilir mi demiş.Kırmakla kalsan yine iyi 10 sene yaşlandırırsın Sjsjsj
Sen ne kadar centilmensin yaa <3evet, bakıyoruz serçe sıradaki parça sezen aksu - istanbul parçası foruma gelebilir mi demiş.
tabii ki gelemez sırada müslüm gürses itirazım şarkısı benden bana geliyor çünkü.
keyifli dinlemeler...
her zaman ki halim bebeksiSen ne kadar centilmensin yaa <3
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.