Ramazan da bitti yaparsınSen varken ben mi :/
Ben sadece topluluğun sesine ses oldum
Ramazan da bitti yaparsınSen varken ben mi :/
Ben sadece topluluğun sesine ses oldum
@SleepleSsS ile uyku saatiHmmmmm
şey kem küm
İlk ikisi 12 den sonra olur@SleepleSsS ile uyku saati
@SleepleSsS ile yastık sohbetleri
@SleepleSsS ile Adalete doğru tarzında başlık açarsan gündüzden haberimiz olur
min 15ten açman lazım valla forumda üye zibil şu an5 fava akşam yayın alırım![]()
Senin 8 fava emek verdiğin günlerin hatırına senden daha fazla fav istemeyerek nezaket göstermiş bencemin 15ten açman lazım valla forumda üye zibil şu an![]()
Senin 8 fava emek verdiğin günlerin hatırına senden daha fazla fav istemeyerek nezaket göstermiş bence
2 favda kaldım zaten :)ne demek iptal 5 tane siparişim var![]()
Havlayan pasta mı bu?Ekli dosyayı görüntüle 6915 pasta köpeğin olsun, kendim yaparım .)
kahkaha attım ya hahaha Allah iyiliğini versinHavlayan pasta mı bu?
2 favda kaldım zaten :)
yayın alsam da damarın dibini çalarım üzülsünler hıhhhben de geçen ses kaydında 2 favda kalınca çok üzülmüştüm(((((
acın acımdır(( anlıyorummm.......
Bak korkuyorumHavlayan pasta mı bu?
yayın sırasında mıYayın varsa biraz uyuyup dinleneyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.