İlk defa dinliyorum, gayet başarılı bir şarkıymış @AsteriX solosu da hoşuma gitti şarkının
Hangi sarkiydii, bende begendim ama ismini duyamadim
İlk defa dinliyorum, gayet başarılı bir şarkıymış @AsteriX solosu da hoşuma gitti şarkının
Ferat Üngür - Öyle Bir YarHangi sarkiydii, bende begendim ama ismini duyamadim
ben de teşekkür ederim :)@AsteriX cook tsk ederimm iyiki bizimlesin 🫶
teşekkür benden efendim yine bekleriz :)İyi geceler @AsteriX, ağzına sağlık teşekkür ederiz
ben teşekkür ederim hocam, hayır aksine oldukça keyifliydi benim içinEmeğin için teşekkürler @AsteriX hiç yormadı yayın ve ne de çabuk bitti
Seni yordu mu
eğlenmekten gülecekler sana değil o gülmeler :)Ben çok mu komiğim ya neden herkes benle güleceğine emin 🤣🤣🤣
Hayır seni 🤗Yarın seni mi dinliyoruz @HolySpectre
YooHayır seni 🤗
Halkı mahcup ediyorsun..........
@SleepleSsS yapsın ya @ivan divandelen ile ikisi ısrar etti yayıncı olmak içinHalkı mahcup ediyorsun..........
Valla banada gülebilirler kendiyle dalga geçen insanım 🤣eğlenmekten gülecekler sana değil o gülmeler :)
Sen varken ben mi :/@SleepleSsS yapsın ya @ivan divandelen ile ikisi ısrar etti yayıncı olmak için
etrafına böyle pozitif enerji saçıyor olmak ne güzel :)Valla banada gülebilirler kendiyle dalga geçen insanım 🤣
Çok falza kişi böyle düşünüyor..
Eşim evlenmeden şey dedi evlenince hiç sıkılmayacağım...
Forumda yüzümü görmeyen insanlara bile böyle geçiyor..
Bi an durup düşündüm yazdım sadece 🤷🤷🤷
hep beraber güzel oldu, ben de teşekkür ederim :)Çok teşk ederim @AsteriX çok güzeldi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.