o hokus pokus yapan tanrıça teyze de dinliyor mudur kiTanrıçalarda seni dinliyor @AsteriX ona göre Sjssjsj
o hokus pokus yapan tanrıça teyze de dinliyor mudur kiTanrıçalarda seni dinliyor @AsteriX ona göre Sjssjsj
@serçeyede gelsin Bulutsuzluk özlemiBanada gelsin çooook severim
Transparan elbisesi ile seni izliyoro hokus pokus yapan tanrıça teyze de dinliyor mudur ki![]()
Neler öğrendik onuda öğreniriz öğrenemezsek konuk oluruz trolleriz yayınıKız biliyor musun ki :)
Lütfeeeen yap çünkü çok güzel olur SjsjsjNeler öğrendik onuda öğreniriz öğrenemezsek konuk oluruz trolleriz yayını
Not: şizofran kadın çift kişilik konuşuyor deli mi ne ...
ayıp ayıp edebimizi bozmasın üstüne bişeyler giyip gelsinTransparan elbisesi ile seni izliyor![]()
konuk da alabilirim, eğitim de verebilirim, @Chen hocam bilir beni :)Neler öğrendik onuda öğreniriz öğrenemezsek konuk oluruz trolleriz yayını
Not: şizofran kadın çift kişilik konuşuyor deli mi ne ...
Sağolasınkonuk da alabilirim, eğitim de verebilirim, @Chen hocam bilir beni :)
nasıl istersen bana uyar :)Sağolasın
Valla arkadaşlarımla oyun yayını yapardık eskiden
Müzik olayı farklı tabi
Konuk olsam daha iyi olabilir sanırım
Cumartesi eve geçiyom yazarım uygun zamandanasıl istersen bana uyar :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.