keyifle hemşommTeşekkür ederim @AsteriX 🫶
Ahhh hubb :)
Rica ederim,keyifle :)Tesekkürler armağan icin 🥰
Ben teşekkür ederim eşlik ettiğin için :)Emeğine yüreğine sağlık teşk ederim kendi adıma <3
ben teşekkür ederim, sizlerle güzel oldu bu iki saat :)Coook tesekkürler @AsteriX emegine yüreğine sağlık 🤗🤗
teşekkür benden efendim yine bekleriz :)Teşekkürler @AsteriX
çok sağ olasın, beklerim güzel olur :)Şimdiden emeğinize teşekkürler,@AsteriX . Umarım bir dahaki yayına yetişirim.
çok teşekkürler, evet yayınımı renklendirdiniz isteklerinizle :)Emeğine sağlık, harika parçalar istendi harika yayin oldu 🫶
çok teşekkür ederim, destekleriniz ve istekleriniz için de ayrıca teşekkürler :)Emegine saglik @AsteriX zira guzel ezgiler dinlettin bu gece bizlere.
Eskidi haberi yok )Daha halen yeni kullanıcılarda görünüyorum ya biraz fazla hızlı giriş oldu sanırım foruma![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.