Geçmiş olsunben de biraz gecikicem, muhabbet kuşum yaralandı da ona bakıyorum :/
Geçmiş olsunben de biraz gecikicem, muhabbet kuşum yaralandı da ona bakıyorum :/
Link nerde aay
Gecmis olsun.İnsallah iyi olur.Derin mi yara?ya yok alamadım muhabbet kuşum yaralandığı için onunla ilgileniyorumçok kan kaybetti, ölmez umarım
sağ olasın kardeşim. bir tırnağı çıktı, kanama bir türlü durmadı. yarabandı taktım çıkardı attı. sonunda biraz daha sıkıca yarabandı taktım bakalım işe yarayacak mı diye bekliyorum.Gecmis olsun.İnsallah iyi olur.Derin mi yara?
sağ olasın kardeşim. bir tırnağı çıktı, kanama bir türlü durmadı. yarabandı taktım çıkardı attı. sonunda biraz daha sıkıca yarabandı taktım bakalım işe yarayacak mı diye bekliyorum.
inşallah kardeşim sağ olasınVeteriner de bulamazsin gecenin bu saatinde.Tirnak biraz acitir agresiflestirir.Gogus ve kursak tarafinda bir sey olmadigina sevindim.Kanama durduysa insallah sabaha duzelir.Gecmis olsun.
sağ olasın hocam aynen :/Ahh radyoyu açip bekliyorduk @AsteriX geçmiş olsun başka zamana artık
Çok üzüldüm.ya yok alamadım muhabbet kuşum yaralandığı için onunla ilgileniyorumçok kan kaybetti, ölmez umarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.