Tam olarak su mu iciyorsunuz :))İçiyoruz yine bu geceeeeee
Tam olarak su mu iciyorsunuz :))İçiyoruz yine bu geceeeeee
Evet SjsjsjTam olarak su mu iciyorsunuz :))
Çay da var Ömer beyTam olarak su mu iciyorsunuz :))
Uha yani ayip
Zahmet olmasın bı dal da sigara ver :))Çay da var Ömer bey
Sever misin?
![]()
tam zamanında geldin. iyi dinle o zaman birazdan...Bende gelebildim sonunda. Göksel i kendime aldım. Kim kime armağan etti bilmiyorum. Kendime de pay çıkardım. Severim çünkü.
Zahmet olmasın bı dal da sigara ver :))
hoş geldinnBende gelebildim sonunda. Göksel i kendime aldım. Kim kime armağan etti bilmiyorum. Kendime de pay çıkardım. Severim çünkü.
Bilmeden bekliyorum.tam zamanında geldin. iyi dinle o zaman birazdan...
Bu kız bana bakarmi ya biraz pasaklisini bulsana :))![]()
Kızıyla birlikte sigarayı da veriyoruz
Pasaklı kızımız hiç yokBu kız bana bakarmi ya biraz pasaklisini bulsana :))
birazdan çalacak parça umarım yorgunlugunu alır aksdjksajdBilmeden bekliyorum.
Hiç de yorgun değilim ama senin için yorgun taklidi yapıyorum.birazdan çalacak parça umarım yorgunlugunu alır aksdjksajd
o zaman bu parça yoracak seni aksdjsakdjsa hareketli değil çünkülümmm kasdjsaHiç de yorgun değilim ama senin için yorgun taklidi yapıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.