çok teşekkürler, yine bekleriz hemşom :)@AsteriX emeğinize teşekkürler, gönlünüze şifa. Hoşça.
ben teşekkür ederim, yine bekleriz :)Çok güzeldi teşk ederim emeğin için <3
pazartesi perşembe ve cumartesi hariç siz belirleyin, ben uyarım. çok teşekkürler :)Artık kendine gün belirle de ona göre geliyim akşam @AsteriX emeğine sağlık
Yayını bitirdiyirmi7 - Muhtemel Aşk
çal bakem forum hanımlarına gelsin
ah kardeşim yaaaa nerelerdeydin şimdiye kadar :)aaa bitmiş sonraya diyelim :3
ah kardeşim yaaaa nerelerdeydin şimdiye kadar :)
işin bittiyse mikrofonu sen al :)bir takım hesap kitap işlerindeydim bir yarım saat kadar dinleyip arkada açık bırakmıştım döndüğümde de çalıyordu oto pilottaymış bakmadım
işin bittiyse mikrofonu sen al :)
kolaylık dilerim kardeşim...benim önümde 10-12 günlük yorucu bir maraton var o yüzden zor gözüküyor...
teşekkürler, iyi geceler :)emeklerinize sağlık :) iyi geceler sevgiler
Değişikli şarkılarını dinletmicen mi bize şimdibenim önümde 10-12 günlük yorucu bir maraton var o yüzden zor gözüküyor...
Değişikli şarkılarını dinletmicen mi bize şimdi
Yayında yüklenmicen mi şimdi bize
Girme girme yayına şimdi buna hazır değilimaranıyor musun sen şimdi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.