Ayy hiç böyle birine denk gelmedimCimriher aldığının bir bir hesabını yapan.
Sevgili olarak bende denk gelmedim ama çok yakından bir tanıdığım var. Ömür geçmez böylelerinle ya.Ayy hiç böyle birine denk gelmedim
Düşününce çok çirkin
Sen finansal kôle olmaya hevesliysen bilemem bnm yapima ters bunun zenginlikle ne alakasi var la xdSen pinti zengin misinkızlara bi hayal kırıklığı daha
![]()
Kızlar erkeği sadece yemek ismlarlayıp çiçek alacak finansal köle olarak görmezseniz belki hayat biraz daha çekilebilir bir hale gelebilir
Not: yatırım tavsiyesi değildir :d
Çen gonuşşşş 👏Kızlar mi size yemek ısmarlasın çiçek alsın?
okurken olmayan aşkın ızdırabını cektimm resmen dndbewjheson flörtüm
normal insanlar gidip evlenilecek insan bulurlar, ben de deneye deneye her defasında bir tık üstü evlenilmeyecek insan buluyorum
aslında evlenilirdi de olmazdık biz, aslında olurduk da... olm ben neden hep böle çıkmaz bir aşk hikayesinin girdabına kapılıyorum ve beynimin tüm hücreleri o aşkın ızdırabını çekiyo .s.s
olmmm harbi ciğerim soldu , en son kefernahum izledikten sonra bu tribe girmistim 🚬🚬Arkadaşlar çiçek önemli. 32 yaşındayım bana hiç çiçek alınmadı. Ben bunu hak ettiğimi düşünmüyorummm şahsen
Hiçbişi bulamıyosanız yol kenarından koparıp verin nan bu kadar zor mu 🤦♀️
olm ala ala bunu mu aldın yaa .s.solmmm harbi ciğerim soldu , en son kefernahum izledikten sonra bu tribe girmistim 🚬🚬
![]()
nan bu çicekler gönül bahçemin son mahsulü nasıl küçümsersin !olm ala ala bunu mu aldın yaa .s.s
33 yaşındayım ve yıllar sonra gelen çiçeğe lütfen bakar mısınızzzz .s.s
neyse buna da şükür, zaten ben hiçbir şeyin en iyisini hak etmedim bu hayatta(((((((((((((((((
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.