Dinle.zevkine dövülür, iyi forumlar
gerçekten şu konuşma tarzını dinleyebildin miDinle.
Sanirim siz sexapaliteye odaklisiniz ondan size hitap etmiyor olabilir.Sürinin ilginç zevkleri….
Seni farklı yapanda bu üzülme;p
neyini kıskanıyorum çemçük ağzını mı

ben reelslerine denk geliyordum çok haklı olduğu yerler var fakat iş birazda işte ilgi çekmek para kazanmak olduğu için abartı haller de gördümIlk ciktigi zaman kitaplarini falan okurdum... ama artik maalesef bana itici geliyor, ara bulucu degil ara bozucu olmaya basladi sanki
O da hakli, artik moda oldu bosanmalar, aldatmalar, negatif konusmalar... iyimser konusani dövüyorlar bu hayatin nesi iyi diye....
Işte bak sen de ambalaja odaklisin.neyini kıskanıyorum çemçük ağzını mı![]()
yok be ediyorlar çok tatlı arigattoooooo diyorlarIşte bak sen de ambalaja odaklisin.
Arigato gozaimasu.
Bir de japonlar r yi telafüs edemiyorlar derler
Biraz italyanca esintiler var sanki...yok be ediyorlar çok tatlı arigattoooooo diyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.