MAntik iliskisi hic bana göre olmadi .
Tabii ki aşk , söz konusu aşksa rezil mi olmuşsun , aç mı kalmışsın , ağzına mı sıçmışlar , duygularının irzına mı geçmişler ne önemi var nasıl olsa aşk için her şeye değer
bence makara yaptığım çok açıktı 😅Nasil her seye deger ya, asl sadece hak edene deger ❤️
Çok karışık dedim anlatmaya uğraşamamsen ikizsin ; ) mantik dersin ..
bence makara yaptığım çok açıktı 😅
Çok karışık dedim anlatmaya uğraşamam
mantıklı aşk
Aldın başına belayı karışık diyip çıksana işin içindenmantıklı aşk
Resmen hunharca kafa yaptım 🤣düpedüz romantiktiiii balik kadinina bunu yapma, inanir djsjs
Resmen hunharca kafa yaptım 🤣
o nasil oluyor , aciklarmisin.
Aldın başına belayı karışık diyip çıksana işin içinden
Umarım anlarlar bu kadarla ama daha uğraştıracaklar gibi :)ilişkinin sürdürülebilirliği açısından gerekli mantık süzgeci kurulmuş ilişkiler, olmuyor mu böle
ilişkinin sürdürülebilirliği açısından gerekli mantık süzgeci kurulmuş ilişkiler, olmuyor mu böle
bilmem.
daha derin anlatmalisin belki.
kimse saf bir aşkın peşinden gözleri , kulakları kapalı koşmuyor.. Sen nasıl başarıyorsun mantığını kullanmadan bir ilişki devam ettirmeyi.. buna cevap verirken lütfen şuna da cevap ver nasıl oluyor da mantigini hic kullanmadigin bir iliski son buluyor. Sadece merek ediyorum 😅aslinda oldugu gibi yazdin : ) cünkü Anca öyle biri bunlari yazabilirdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.