Nuri Alço'nun müridi misin senn ya jfjdYok ben ozgur irade filan dinlemem teknolojinin imkanlarindan faydalanmak gerek.
Chen nuri abimizde böyle teknoloji olsa zaten kendi icat ederdi..Nuri Alço'nun müridi misin senn ya jfjd
Yok ben ozgur irade filan dinlemem teknolojinin imkanlarindan faydalanmak gerek.
Baklava dilimi en sevdigim.:)transhumanizm yükleniyor sdada
konuşmalarına az kaldı, teknolojinin ortaya çıkardığı max kadın ekte ki resimde.
yapay zeka uzmanları, alpacax gibi gpt modellerini bu şekil hatunlarda kullanacaklar![]()
acayip şeyler oluyor kapalı kapılar arkasında :
Ekli dosyayı görüntüle 11361
transhumanizm yükleniyor sdada
konuşmalarına az kaldı, teknolojinin ortaya çıkardığı max kadın ekte ki resimde.
yapay zeka uzmanları, alpacax gibi gpt modellerini bu şekil hatunlarda kullanacaklar
acayip şeyler oluyor kapalı kapılar arkasında :
Ekli dosyayı görüntüle 11361
Gazoz kullandı. Sen de gazoz atabilirsin aşk hapınıChen nuri abimizde böyle teknoloji olsa zaten kendi icat ederdi..![]()
Baklava dilimi en sevdigim.:)
Cerry bunun siyahi da vardir...OHA : ) kiza bak : ) ben bile baktim hani ..
üstünü nerden almis hemen siparis vereyim : )
Hehhh tek dikkatini çeken baklava dilimi Zaten mgkxkBaklava dilimi en sevdigim.:)
OHA : ) kiza bak : ) ben bile baktim hani ..
üstünü nerden almis hemen siparis vereyim : )
ama siyah renk olsun kareli
Ropraşandir ve vuski de lazim ona soyle bi hayal ettim de ...Gazoz kullandı. Sen de gazoz atabilirsin aşk hapını
Ropraşandir ve vuski de lazim ona soyle bi hayal ettim de ...
ahha 2.700 USD :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.