Efenim @Neşe Palamudu
Yukarda kaldı yazdığım
Senin o soruların için Yunus Emre'yi. Ve Horasanli hoca Ahmet Yesevi okumam lazım ama birazdan kendimce bir cevap vereceğimYukarda kaldı yazdığım(((((((((( nasıl görebildin sonunda bir sayfa geri gitceeen neşem kaçtı
![]()
Tek kişilik aşk ne ya? Kendi elini tutup kendi dudağını mı öpeceksin??Bence aşk tek kişiliktir
Yanlis dediğiniz bir zaman dogrunuzdu
Siz nasıl bir yanlış yaptinizda oda yanlış kişi oldu
Biraz muhasebesel @Süreyya nin yukarda dediği gibi seksle mevlanada aşk yasiyorlardi ama şems terk etti
Bedeli ağır oluyor kimi zamanKalp her zaman doğru yerde atmıyorsa
Olduysak yaşayacağız mecbur🚬
Bedeli ağır oluyor kimi zaman
Karşıdaki de senin kadar sevmesi gerekiyor ama ilişkiler genelde böyle olmaz yüz milyon kişide 1 çift karşılıklı sever. Diğeri yalnızca o sevginin gölgesinde büyürKimi zaman ? O arada kalan küçük belki olmaz ihtimalleri için yaşamak gerekiyor bazen
Karşıdaki de senin kadar sevmesi gerekiyor ama ilişkiler genelde böyle olmaz yüz milyon kişide 1 çift karşılıklı sever. Diğeri yalnızca o sevginin gölgesinde büyür
The, uzun yıllar burda ol. Seni de ak acısı çekek sözler yazarken görünce bu sözü hatırlatcamÇok arabesk bu mevzular sevgili @Neşe Palamudu
Seversin biter iş bu kadar basittir
Hesap kitapla olmuyor
Yok o gölgelikmiş yok benim kadar sevmesiymiş
Bütün hayatın planladığın gibi gidiyorsa oda çok sıkıcıdır be 🚬
The, uzun yıllar burda ol. Seni de ak acısı çekek sözler yazarken görünce bu sözü hatırlatcam
Tekrar aşık olmayacağına ne kadarda eminsin? Büyük konuşuyum başıma mı gelsin diyorsun yoksa 😁😅
Ah @Neşe Palamudu ben o devrelerin diplerine kadar indim vakti zamanında
Artık huzurumun bozulmamasından yanayım 🚬
Tekrar aşık olmayacağına ne kadarda eminsin? Büyük konuşuyum başıma mı gelsin diyorsun yoksa 😁
Huzurlu aşk mı arıyorsunAşık değilim ya da olmam demedim ki,
artık huzurumun kaçmasına izin vermem dedim 🚬
Huzurlu aşk mı arıyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.