Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşık Olmak için O Kişinin Mükemmel Olması Şart mı? dinamickaygısız için şart :p
Yok vallah gelmedi telefondan devam 🥲
Bakım çalışanı geldi binaya komple internet çok kötü geliyormuş sokakta çalışan ekibe bildiricem dedi tüm binada net yok 🚬
Yok vallah gelmedi telefondan devam 🥲
Bakım çalışanı geldi binaya komple internet çok kötü geliyormuş sokakta çalışan ekibe bildiricem dedi tüm binada net yok 🚬
Kocam beye sardım adamın dizini çimdirdim mi ısırdım mı kolu mor eşime üzülüyorum🤣
tablo boyadım oda bitti zımbaladım hazırladım yeni tabloyada başlayamıyorum pcde internetten bakıyordum
Dün gece 11 30 da karpuz diye tutturdum sıkıntıdan napcağımı şaşırdım 🤣🤣🤣
Denize gittik bugün türk telekom çalışanı gelcek diye erken döndük dardayımmm süri enerji menerji yolla bana ❤️
Kocam beye sardım adamın dizini çimdirdim mi ısırdım mı kolu mor eşime üzülüyorum🤣
tablo boyadım oda bitti zımbaladım hazırladım yeni tabloyada başlayamıyorum pcde internetten bakıyordum
Dün gece 11 30 da karpuz diye tutturdum sıkıntıdan napcağımı şaşırdım 🤣🤣🤣
Denize gittik bugün türk telekom çalışanı gelcek diye erken döndük dardayımmm süri enerji menerji yolla bana ❤️
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.