Sonra gaz tüpüne cakmak tutasim var.vyhdvdjdyaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda
Sonra gaz tüpüne cakmak tutasim var.vyhdvdjd
bundanOldum burnumdan getirdi hayatı. Sevmekten nefret ettirdi. Lanet olsun ne biçim mala verdim gönlümü dedirtti. Allah bin belanı versin. Tmm sakinim
Icine tikadigin bir seyler varsa, disari akitmak icin harika bir ortamdasin.neyse.
Merak ettik diyemedin tabii askdkIcine tikadigin bir seyler varsa, disari akitmak icin harika bir ortamdasin.
Güzel yaziyor okurduk diye.Merak ettik diyemedin tabii askdk
DoğruGüzel yaziyor okurduk diye.
hayat buysa üstü kalsın ;pIcine tikadigin bir seyler varsa, disari akitmak icin harika bir ortamdasin.
Hele helehayat buysa üstü kalsın ;p
Bilgilendirme için teşekkürler.Evet, oldum. Kendimi, kalbimi hak etmeyen birine açmışım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.