Asap Rocky'nin, Rihanna'yı aldattığı iddia ediliyor

CaT

🎈
Board Admin
Hamile tarzıyla sürekli gündemde olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, çocuğunun babası Amerikalı rapçi Asap Rocky'la sorunlar yaşıyor.
Anne olmak için gün sayan Rihanna'nın aldatıldığı iddia edildi. Şarkıcı, Asap Rocky ve Muaddi'yi yakaladı.

Riri'yi takipten çıktı​

Riri Amina Muaddi’yi takipten de çıktı. Asap, geçtiğimiz senelerde Amina Muaddi ile bir iş birliği yapmıştı.
Bu iddialara henüz taraflardan açıklama gelmedi.
Rihanna aldatıldı #1

Rihanna aldatıldı #2

Rihanna aldatıldı #3

Rihanna aldatıldı #4

Rihanna aldatıldı #5

Rihanna aldatıldı #6

Rihanna aldatıldı #7

Rihanna aldatıldı #8

Rihanna aldatıldı #9

Rihanna aldatıldı #10

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ee Rihanna da aldatılıyorsa biz çok sey beklemeyelim

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Yeminle dünyanın en boş işi magazin işi, aylarca şu salak karının bebesini konuştular şimdi de aldatılmış olmasını konuşuyorlar. Karı sanki karnında peygamber taşıyor, çocuğu peygamberlik ile müjdelenmiş gibi sergileyip duruyor daha önce kimse bebek doğurmamış gibi insanlarda sürekli bunu konuşuyor ya.

CaT

🎈
Board Admin
Bazi kadinlar bunu cok güzel kullanabiliyor.. benim kuzenim de de aynisi oldu, kadin bildiğin el üstünde tutuldu herkes emrine amade.. bir yil sonra arkadasim dogurdu, kizi ziyarete gittim, kiz lohusa hali ile bana birde lazanya yapmis... yani, insanin kendi ile barışık olmasiyla, ilgi beklemesiyle alakali bur durum diye düsünüyorum.. tabi bu şahsi fikrim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bazi kadinlar bunu cok güzel kullanabiliyor.. benim kuzenim de de aynisi oldu, kadin bildiğin el üstünde tutuldu herkes emrine amade.. bir yil sonra arkadasim dogurdu, kizi ziyarete gittim, kiz lohusa hali ile bana birde lazanya yapmis... yani, insanin kendi ile barışık olmasiyla, ilgi beklemesiyle alakali bur durum diye düsünüyorum.. tabi bu şahsi fikrim
İlgiyi herkes bekliyor zaten çevren veriyor mu sıkıntı orada

• Beğen
Tepkiler: CaT

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
rihannanın çocuğu bir pr çalışmasından ibaret..... kadının hamilelik döneminde hormonları tavan yapmıyor muydu..... aşırı duygusal ve hassas olur anne hamilelik döneminde..... çocuğunu öyle sağa sola sergilemez, kendi ve eşiyle yaşar bu süreci...... belki hamile bile değil bu slk..... bizim mükremin daha inandırıcı rihannadan.....

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
rihannanın çocuğu bir pr çalışmasından ibaret..... kadının hamilelik döneminde hormonları tavan yapmıyor muydu..... aşırı duygusal ve hassas olur anne hamilelik döneminde..... çocuğunu öyle sağa sola sergilemez, kendi ve eşiyle yaşar bu süreci...... belki hamile bile değil bu slk..... bizim mükremin daha inandırıcı rihannadan.....
Onlar eskidendi şimdi bütün hamileler ohh nasıl da hamileyim ama diye ortalıkta gerine gerine geziyor
Dış mekan çekimleri stüdyo çekimleri bebek doğduktan sonra da devam ediyor doğarken

Oo yee nasıl da doğdum ama bir avazda pıt diye çıktım selfiesi

Sen çok geriden takip ediyorsun bu sektörü

• Beğen
Tepkiler: CaT

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
Onlar eskidendi şimdi bütün hamileler ohh nasıl da hamileyim ama diye ortalıkta gerine gerine geziyor
Dış mekan çekimleri stüdyo çekimleri bebek doğduktan sonra da devam ediyor doğarken

Oo yee nasıl da doğdum ama bir avazda pıt diye çıktım selfiesi

Sen çok geriden takip ediyorsun bu sektörü
ya onları biliyorum da bu rihanna gibi alenen sergileyini görmedim henüz..... evet kekoluklar var ama rihanna zirvesini yaşıyor şuan...... allah islah etsin.....

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ya onları biliyorum da bu rihanna gibi alenen sergileyini görmedim henüz..... evet kekoluklar var ama rihanna zirvesini yaşıyor şuan...... allah islah etsin.....
Herkes kolay hamile kalamiyor bu bir başari...

Ve başarinin tadını zirveden yaşiyor

Üst Alt