AptalBaşlığı okuyunca nikah masası çaldı istemsiz
Ne kadar da doğru bir karar vermişimAptal
Evlilik cüzdanımızın fotosunu atabilirdik aptal ……..
Erkeklere güven olmaz dicektim ama @SleepleSsS i sen biraktin... Çocuk günlerce derbeder olduAptal
Evlilik cüzdanımızın fotosunu atabilirdik aptal ……..
Naapiimm ya artık insanlara tahammülüm kalmamış, kırıp atıyorum kalemlerini .s.sErkeklere güven olmaz dicektim ama @SleepleSsS i sen biraktin... Çocuk günlerce derbeder oldu
Aşk acısından alkole vurdum kendimiErkeklere güven olmaz dicektim ama @SleepleSsS i sen biraktin... Çocuk günlerce derbeder oldu
Sizden olurdu benceNaapiimm ya artık insanlara tahammülüm kalmamış, kırıp atıyorum kalemlerini .s.s
ah be çenn, insan yanılıyor bazen .s.s ben de demiştim bi zamanlar olurdu bizden diye ama olmayınca olmuyor işte... takdiri ilahi, mukadderatSizden olurdu bence
Takıldığın yeri seveyim seninÜfff bu yeşilçam filmlerinde kadınları çuval gibi oradan oraya niye atıyorlar ya 🤔 hiç nezaketli değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.