daha ciddi bi kategoriye açsan şu konuyu inanırdım kerocum..... geyiksel nedir......
![]()
bu beni üzdükalbime iniodu .s
Ha inanır gibi oldunuz yaniTrollendik
Eveeeett hatta düğüne çağirmadiğin için sana karşi ekstra bir sevgi beslemiştim (fakir insanlar davetiyeden korkar...)Ha inanır gibi oldunuz yani
Hala ümit var demek ki![]()
Hahaha merak etmeyin ben düğün falan yapmıcam, hayatımın hiçbir döneminde ne beyaz bir gelinlik ne de düğün dernek hayalim oldu 😬 ondan mütevellit önümüzdeki doğum günümde bi parti düzenleyip altınlarımı toplamayı planlıyorum svsbdbEveeeett hatta düğüne çağirmadiğin için sana karşi ekstra bir sevgi beslemiştim (fakir insanlar davetiyeden korkar...)
Evlenip napıcaksın ya bosversenee
View: https://www.instagram.com/reel/Ccfdh-IFw02/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Daha önce de sordum ama cevaplamadın. Sen doğuştan mı böyle iticisin yoksa kendi çabalarınla sonradan mı oldun ?Görüyorum ki kibrinden kimseye pas vermiyorsun, havandan yanına bile yaklaşılmıyorda arada yine umudun var pozitif kero![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.