1 rezidansa söylerim5 Beğeniye arıyı gösteririmm
6 kavanoz süzme balbal olarak satılanların yüzde %92'si sahte deniliyorsa arı yoktur.
Bu ne duygusal bakış açisi hangi burçsun sen @nunu hanım yorumluyor bize burcun lazım acilenben hiçbir beklentim olmadan şaaaakkk diye söylerim maksat canımız sıkılmasın rakunun ki rakun mu emin degilim her ne izmaritse onu kuyrugunda ki lalenin sag yapraginda. bütün hayvanlar gönüllerince eğlenirken koca yürekli arı çoluğunun çocuğunun rızkının peşinde ahhh be arı dayı duman ettin benii😭😭😭
akrep kare 😂😂😂Bu ne duygusal bakış açisi hangi burçsun sen @nunu hanım yorumluyor bize burcun lazım acilen
4 akrep olduk forumsalda he ya bu deprem falan bayadır burç yorumu okumadım bileakrep kare 😂😂😂
Tüm burçlarla ilgileniyorum aslında fakat işin günlük/aylık fal kısmına pek ilgim yok sadece karakter analizi.ahh @nunu sen akrebin özelliklerini anlatırken ben 4. akrebin marjinal faydasının ne kadar yüksek oldugundan , y eksenine akrep sayısıni x eksenine termometreyi koyup logaritmik egriyi cizip sonra altinda kalan alan hesabi icin integrale basvursam , sonra bi akrep belgeseli açıp üzerine uzun konuşsak ve bir akrebin anatomisi akrebin asaleti ve fazileti gibi konulara değindes , belki ileride akrep ile zehre dogru diye bir gece kusagi programi bile yaparız 😂😂😂😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.