Uyku kalitesi ve mahremiyet açısından yatak odasına ses yalıtımı mecburiyeti getirilmeli bence
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Aslanım benim be public için ne diyon?mahremiyeti yatak odasiyla sınirlandırmayıp her bagimsiz bölümün kesinlikle yalıtılmış olmasi gerektiginin altini cizmek isterim.
gavatlik alametiAslanım benim be public için ne diyon?
Oda kendi çapında güzelse?gavatlik alameti
Adamlık 🙏💐istanbulda yan komşumun renkli hayatına şahit oluyordum ister istemez. yatak odalarımız yan yanaydı...
duvara vurup yada kapısına gidip bölmek istemediğim için beklemek zorunda kalıyordum...
kadın halinden memnun gibiydi, kadını orgazma ulaştırmak zordur. baktım iki taraf da memnun karışmadım aksdjaskdsaAdamlık 🙏💐
öf benim yan komşumda aynı….. salonda yatıyodum yatak odaları benim odaya denk geliyodu… neyseki gittiler…..istanbulda yan komşumun renkli hayatına şahit oluyordum ister istemez. yatak odalarımız yan yanaydı...
duvara vurup yada kapısına gidip bölmek istemediğim için beklemek zorunda kalıyordum...
12'de yatan adamım ben. tam da o ara başlıyorlardı... neyse ki ben de taşındım aksdljaskdaöf benim yan komşumda aynı….. salonda yatıyodum yatak odaları benim odaya denk geliyodu… neyseki gittiler…..
Şimdi aklıma geldi. Acaba karışsan ne yapacaktın? Ne yapabilirdin :)))kadın halinden memnun gibiydi, kadını orgazma ulaştırmak zordur. baktım iki taraf da memnun karışmadım aksdjaskdsa
salça olmak huyum değildir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.