Annen değilim çoraplarını toplayamam gibi oluyor böyle. Destekleyici olmak gerekmiyor mu.Dipnot: biz anneniz değiliz olmadık olmayacağız da
Olmamıza gerekte yok bu arada 😏
Annen değilim çoraplarını toplayamam gibi oluyor böyle. Destekleyici olmak gerekmiyor mu.![]()
Sizler böyle ebeveynler olmayın![]()
Biz de babanız değiliz yalnız. İnşallah onun farkındasınızdır. "Oyy benim prensesim" diye dolaşamayız ortalık. Her ihtiyacınızda yanınızda bitemeyiz.
Lan kafayı yicem ya. Vallahi billahi kafayı yicem şu kadınların muhabbetlerinden.
yahu olmayın zaten herkesin 1 annesi babası var sorun şu ki annelerinizden gördüğünüz hizmeti kadınların görevi gibi algılıyorsunuz sorun burda başlıyor. Anneler bunu sevgi göstergesi olarak yapsa da geleceğe sorumsuz bireyler yetiştiriyor.
Şu cümledeki " Annelerinizden " lafını değiştir yerine " babalarınızdan " yaz. A aa noldu şimdi?yahu olmayın zaten herkesin 1 annesi babası var sorun şu ki annelerinizden gördüğünüz hizmeti kadınların görevi gibi algılıyorsunuz sorun burda başlıyor
Şu cümledeki " Annelerinizden " lafını değiştir yerine " babalarınızdan " yaz. A aa noldu şimdi?![]()
Şimdi sevgili saygılı @Eru bey 😄
Erkek bireylerden
“anam olsa şöyle yapardı , anam olsa böyle ederdi” cümlelerini çok duyuyoruz ama kadınlardan hiç duymadım desem yeridir 😄
Ben zaten babam gibi hiçbir erkeğin olamayacağını biliyorum sizlerde bilmelisiniz diyorum annenizin yaptıklarını kadınlarınızdan beklemeyin diyorum çok makul değil mi 😅
Siz zannediyorsunuz ki eşinden " kadınlık " bekleyen erkek, eşinden " annelik " bekliyor.
Bence çok uç ve farklı noktalardan bakıyoruz duruma. Ben insanların rollerini üstlenemediklerini, hatta hangi rolü oynamak isteyip istemediklerini bilmediklerini savunuyorum. Eşinden hanımlık bekleyen bir erkek ve yine eşinden adamlık bekleyen bir kadın için tüm bu yazdıklarımız hava gazı. Anasının oğluşuymuş da babasının prensesiymiş de hep hikaye. Özellikle kadınlar, partnerlerinden ne istediklerinin farkında bile değiller. Ben bunu söylüyorum.
Siz zannediyorsunuz ki eşinden " kadınlık " bekleyen erkek, eşinden " annelik " bekliyor.
Tabii genelden bahsediyorum böyle düşünmeyen -azınlık- erkeklerde var iyi ki varlar orası ayrı 😉
E zaten kadınlarda da kodlar böyle çalıştığı için benimsiyorlar bu durumu hatta benimsemeyenleri de aralarında dışlıyorlar 😄 sonra da mutsuzuz diye erkeklere dadanıyorlar, fıtratlarını yaşayamıyorlar.
Eğlenceli yorum.Biz de babanız değiliz yalnız. İnşallah onun farkındasınızdır. "Oyy benim prensesim" diye dolaşamayız ortalık. Her ihtiyacınızda yanınızda bitemeyiz.
Lan kafayı yicem ya. Vallahi billahi kafayı yicem şu kadınların muhabbetlerinden.
Az da olsa haklılık payı yok mu (:Abla tehdit ediliyor olabilir : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.