Anneanne/babaannelerden haşlık almak

S

Serçe

Haşlığı bırak adam babaannesine kredi çektirmiş kadının maaşı bölünmüş o bitiyor diğeri başlıyor torun da sorun Sjsjsj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Rahmetli Anneannem hem sırdaşım hem arkadaşim hem her şeyimdi :(
Bankam da anneannemdi

Anne babadan aldiğin harçliktan daha kıymetli oluyor

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
bizim 4 büyükler babannem hariç bonkördüler, bi babannem kaldı zaten .s.s
annem hep 4 büyüklerin ekmeğini yiyen varsa o sizsiniz derdi bize, öldüklerinde anladım. hiçbiri mezuniyetimi göremedi hatta ananem rahmetli kazandığımı bile göremedi ama ünide inanılmaz iyi oluyordu geliyosun bi el öpüyosun hoop 50likler 200lükler, iyi paraydı bayram bekleme derdi falan da yok :honk: hatta bigün ana çocuk sağlığı çalışırken kitabın arasında 50 lira bulmuştum dedem öleli 1 sene kadar olacaktı vay be demiştim mezara girse de desteğe devam :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bizim 4 büyükler babannem hariç bonkördüler, bi babannem kaldı zaten .s.s
annem hep 4 büyüklerin ekmeğini yiyen varsa o sizsiniz derdi bize, öldüklerinde anladım. hiçbiri mezuniyetimi göremedi hatta ananem rahmetli kazandığımı bile göremedi ama ünide inanılmaz iyi oluyordu geliyosun bi el öpüyosun hoop 50likler 200lükler, iyi paraydı bayram bekleme derdi falan da yok :honk: hatta bigün ana çocuk sağlığı çalışırken kitabın arasında 50 lira bulmuştum dedem öleli 1 sene kadar olacaktı vay be demiştim mezara girse de desteğe devam :honk:
Başin sağ olsun çiçeğim

Üst Alt