View: https://www.instagram.com/reel/CxzFXkHgRqX/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Kediler de doğurunca kendi plesantasını yiyor çabuk iyileşmek için oradan mı esinlendiler acaba
Ay izleyemedim bile
Bu artık ticarete dökülmüştü. Sanki öyle bir yazıya denk geldim.
Sen onu okumuş muydun? Zengin insanlar için üretiliyormus önce sonra konservelere girmeye başladı diye bir yazıya denk geldim.kanisi olmayan hic bir ilaca güvenmem..
bununda kaniti yok ve sadece ticaret evet cok haklisin *
ileride bebekleri de yemeye başlarlar demedi demeyin
Sen onu okumuş muydun? Zengin insanlar için üretiliyormus önce sonra konservelere girmeye başladı diye bir yazıya denk geldim.
Ay evet doğruuuuevet placenta degilde. dogmamis anne karnindaki bebek . söz konusuydu.
Ben o filmi ileri sardırıp beş dakika falan izledimGeçen bir filmde yiyordu kadın içim kaltıydı izlerken
öğğğğ çiğ çiğ
aaaa sadece kurtaj yapan yerler var de mi amarikada kesin onlar satiyorlardir soruşturmak gerek
Bı arada genç çocukların kanları mı enjekte ediliyordu diri cilt için öyle haberler çıkmıştı. Ay benim beynimde ne çöplükler varmış. Gidip temizletmem lasim.nasil yapiorlar bilmiorum ne icin ama.
cogu ünlülerinde satin alip kullandigini gösteriorlardi .
misal Büyük ünlülerden tut .. Nasil halen bu kadar asiri genc kalabiliorlar diye anitmlamaya calisiorlardi .
Daha cok cinden gelior sanirim o bebekler *
Bı arada genç çocukların kanları mı enjekte ediliyordu diri cilt için öyle haberler çıkmıştı. Ay benim beynimde ne çöplükler varmış. Gidip temizletmem lasim.
Biz insan ne kadar vahşi ve kötüyüz.evet iliklerindendi galiba.
insan okudugu gibi unutmak istiorda , beyin unutmuyor iste,
Hangi filmden bahsediyorsunuz @Cherry @dinamickaygısız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.