Alıntıla Frenki bildirim gelsin.Kulaktan mı giriyor bunlar? Burundan mı?
Ağzın burnun nerde
yedilerAğzın burnun nerde
Yıllar sonra eve döndüğümde olan bitenlerin özeti. Ve hala böyle sırnaşırız birbirimize. Geçmeyen bir özlem var haklı olarak. Sırtıma çıkan küçük aile üyeleri, ısırık atıp iz bırakan kız çocukları, sürekli bana bakan ve beni izlemekten yorulmayan gözler. O kadar güzelsiniz ki. Boşuna kurt familyası demiyorum size.
View: https://www.instagram.com/p/C1eda6TSexI/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Ben onları ısırmıyorum ayarı tutturamam can yakarım diye ama onlarda maşallah iz bırakmayan tek bir ısırık yok.
Ben de sizi ısırırsam sevgimin çokluğundan etinizi kopartırım mi diyosunBen onları ısırmıyorum ayarı tutturamam can yakarım diye ama onlarda maşallah iz bırakmayan tek bir ısırık yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.