Kendini değersiz hissetmeden sınır çizmenin yolları
Hımm... Bazı yorumlar farklı bakış açısı sunuyor bu da öyle oldu. Sanırım ilişkiye kıyamadığımız için bitirmek istemiyoruz. Belki de devam ettirmeye çalışmak eziyettir 🚬
Lazım olursa kullanırsın. Sorduğun yerde değilsin senEskisini düzeltmeye uğraşana kadar yenisini alın. Eşyalar içinde böyle yapıyoruz :)))
Lazım olursa diye saklasak ohoo kalabalık yaparLazım olursa kullanırsın. Sorduğun yerde değilsin sen
Arzu nesnesi mi bu yenisini hemencecik alacaksın. Ağla ayrıl yeniden sev madem. Çok fazla manipülasyon varLazım olursa diye saklasak ohoo kalabalık yapar
Niye ben ağlıyorum pardonnnn??????Arzu nesnesi mi bu yenisini hemencecik alacaksın. Ağla ayrıl yeniden sev madem
gidip öyle yapın o zaman bizi manipüle etmeyinNiye ben ağlıyorum pardonnnn??????
Hem sevilmeyen anlaşılmayan ben hem ağlayan ben mi olacam???
Gider daha yakışıklı biriyle sevgili olurum otursun o ağlasın hasbam daha gencim ben
Hayır Can bilakis aşıkken salak oluyoruz :dburada iş değil eğlenmek için böyle görünüyorsunuz diye düşünmek istiyorum 😏
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.