sana cevap vererek nefesimi boşa harcamıcam, şarkıyı dinleeeeeeee.........çocuk eğlence parkına dönderdin iyice forumu yaaa![]()
sana cevap vererek nefesimi boşa harcamıcam, şarkıyı dinleeeeeeee.........
View: https://youtu.be/Ze0-2_GmzWk?t=58
serdar ortaç şarkılarıyla dalga geçmeyi bırakıp o şarkılarda kendini bulduğunda büyüyormuşsun asıll.................. 🚬serdarın parçaları hiç mi eskimez yaaa![]()
semra hanım - daldan dala remix@pumpkin'in actığı konuların 2. cevabından sonra hiç tahmin edilemeyecek yerlere gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
ayy ne kadar da orijinal bir fikir, elimde anket şıkkı olsa hemen patlatırdım konuyu@pumpkin'in actığı konuların 2. cevabından sonra hiç tahmin edilemeyecek yerlere gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
aşk olsun yaaa .s.s böle miyim ben .s.ssemra hanım - daldan dala remix
sohbet ederken de öyle yaa, konu bi anda neleri hortlatıyor anlamıon bile
olum konu konuyu açıyo. hem de sıkıcı olmaktan çıkıyoaşk olsun yaaa .s.s böle miyim ben .s.s
yanılıyorsun kanks, konu benim aşk hayatımsa günlerce ve saatlerce aynı şeyleri konuşuyozolum konu konuyu açıyo. hem de sıkıcı olmaktan çıkıyo
bi konu üzerinde 1 saat boyunca sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.
o yüzden seninle konuşmak güzel bu konuda
alla alla... öyle miydi.yanılıyorsun kanks, konu benim aşk hayatımsa günlerce ve saatlerce aynı şeyleri konuşuyoz
gerçi unutmakta haklısın, aşık olduğumuz mu var 🚬
dinlemiyorduymuşsan demek ki .s.salla alla... öyle miydi.
hatırlamıyorum sarhoştum![]()
hangisini aklımda tutucam olum, bi ara otobüsle eve giderken yolda 3 farklı kişiye aşık olmuştun platonik.dinlemiyorduymuşsan demek ki .s.s
Ben hatırlamıyorum ya onları dhdhdbdhangisini aklımda tutucam olum, bi ara otobüsle eve giderken yolda 3 farklı kişiye aşık olmuştun platonik.
bi tane düğünde garsona taktın. daha kim bilir hangi boşlar .s.s
alll bak gördün mü ?Ben hatırlamıyorum ya onları dhdhdbd
Ama garsonlar hep yakışıklı oluyordu
Yaa bi garson geldi aklıma şimdi hayatımız nası kesişmişti sonra dhdjdj napio acaba şimdi![]()
dur bak canlandı olay gözümde anlatiimalll bak gördün mü ?
bahsettiğim buydu. sen tutamıon aklında ben nası tutucam .s.s
sorsana bi o garsona kuzeni muzeni var mı![]()
1- erinmedin mi yazarken ben okurken yoruldumdur bak canlandı olay gözümde anlatiim
bizim orada beğendik vardı ya bizim ev de bi ara kalabalıktı kızlar dedi gidelim yemek falan yeriz. gittik, orada çalışan bi çocuk var, sarışın yakışıklı bişe. neyse ben klasik aşık oldum. rafların arasında çocuk hakkında konuşuyoruz, neşe git konuş falan diyo bana ben saçmalamayın derken baktım oğlan bizi duymuş rezillik diz boyuneyse bi daa gelmem dedim. araya yaz tatili girdi ya da bu olaylar tatilde oldu sanırım bütlerde oradaydım çünkü ben. neyse son sene staj malum. ilk stajım bitti arada beğendiğe gidiyorum ama oğlan yok .s.s ayrıldı herhalde diyorum kimseye de soramıyorum. derken benim hastane yemekhanesi stajım başladı. hastane yemekhanesini hastanenin altında sanıyorum
nası bi vizyonsuzlukkkkkkkkk... neyse pazartesi oradaki ilk staj günüm gittim hastaneye alt kata indim radyoloji falan var yemekhane yok
ayrı bi rezillik... o arada kimi aradım öğrendim hatırlamıyorum ama ben baya staja geç kaldım, hava da yağmurlu neyse koştur koştur gittim. çok uzak değilmiş allahtan. şemsiyem mi kırıldı noldu ıslandım. derken kapıdan içeri bi hışımla girerken ayağım takıldı otomatik kapıya az daha düşüyordum. kafayı bi kaldırdım karşımda kafasında kepiyle o oğlan... staj boyunca bunlar arasında gülüp gülüp bana bakıyo falan
neyse tez anketi yaparken buna da anket vermiştim ben. anket başında ev adresi tel no falan istiyrodu, no yazmamış adres mi yazmış yoksa ikisini de mi yazmamıştı öle bişeler olmuştu oğlan benden kaçtıydı resmen yaa afdgjhfgjkk ne günlerdi
o stajı da sallamadıydım çok hep telafi stajı yapıyordum cuma günleri yalnız başıma. yine memleketteyken bizim arkadaşlar notumuzu almaya gitmiş, hoca beni sormuş memlekette yine demişler. o da onunn notunu da götürün zaten içinizde en çalışkan oydu demiş
melike falan şok tabi hsgdfjgjh ben de anlam verememiştim neden öle dedi hoca
ama ben de ihtimal vermiyorum öyle demiş olmasına
ama not da vize yerine geçecek final de sözlü sınav... derken bi baktım aa düşmüş
1. sınıfta mesleki oryantasyon 4. sınıfta da kurum dersim aa düşmüştü
aradakiler hep sürünmece jhsdgfhlj olm ne güzel günlermiş yaaa
![]()
aygrjhsfghghjsgh 2. tespitin doğru galiba kanks1- erinmedin mi yazarken ben okurken yoruldum
2-bak garsondan cıktın yola 2 satır aşşaada sınav notu hocadan replik aldık bu yüzden sevioz seni kero işte
3-acaba napıyo şimdi o cocuk, km bilir kimlere gülüyordur şimdi![]()
evi görmeye bi tane kibar cocuk geliyo. du bakam bi tanışam gelsin deaygrjhsfghghjsgh 2. tespitin doğru galiba kanks
valla bilmyorum kanks siması gözümün önünde hayat silindir gibi geçmediyse görsem tanırım
allah mutlu mesut etsinn![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.