Karısının başindan aşaği da paralar atsa aynı muameleyi yapar kadın
kral cevap : ) lödkgf
Karısının başindan aşaği da paralar atsa aynı muameleyi yapar kadın
Ünlüler, ortalama insandan, güzellik bakımından daha düşükler. Onca makyaj ışıklar, bakımlar, estetik derken dönüşebildikleri kişi oluyorlar
Ne bu Dilber düşmanlığı siz kadınlarda ki
Ya o kadını beğenmemek,izlememek için güzellikten ziyade onca sebeb var da genel olarak bir kıskançlık oluştu kadınlarda. Özellikle twitterda çok gördüm (:Nie düsman kesileyim ; ) ortada neyse onu paylasiorum.
Ya o kadını beğenmemek,izlememek için güzellikten ziyade onca sebeb var da genel olarak bir kıskançlık oluştu kadınlarda. Özellikle twitterda çok gördüm (:Nie düsman kesileyim ; ) ortada neyse onu paylasiorum.
Ya o kadını beğenmemek,izlememek için güzellikten ziyade onca sebeb var da genel olarak bir kıskançlık oluştu kadınlarda. Özellikle twitterda çok gördüm (:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.