Çünkü @Frenk in zaafı var kızlara
Pavyonlar eğlence mekanlarıdır.Ve belli saatten sonra açık tek eğlence kurumlarıdır.
Çünkü @Frenk in zaafı var kızlara
Tek mi?Pavyonlar eğlence mekanlarıdır.Ve belli saatten sonra açık tek eğlence kurumlarıdır.
o kadar bağ bahçe mal mülk sahibi bir adam Türk dizilerindeki ve filmlerindeki civarın en fakiri ile evlenmiyorAdam ölsün de malı kalsın diye gözüne bakıyor. Nerede sahip her şeye allasen
Yaaa Frenk, karısı kendi dengince zengin ve tanınmış olunca, karısının arkası da fazla sağlam olur. O erkek göz korkusuna da pavyonda harcayamaz tapularıo kadar bağ bahçe mal mülk sahibi bir adam Türk dizilerindeki ve filmlerindeki civarın en fakiri ile evlenmiyor
bırak adamın tarlaları kadının kendisinin de var.
Yaşamayı bilmeyen bir kadının tüm mutsuzlukları erkeğe yüklenemez.
Onun beğendiği güzeldi ama :dkizlara zaafi yok, goca goca konslara var : ) ölkfgö
Onun beğendiği güzeldi ama :d
Frenk başkasına kötü akıllar veriyor İyisini kendine saklıyor ki kızlarla sadece kendisi mutlu olsun diyeGüzeldi ama zor kadinlarla idare edemez o : )
kizlara zaafi yok, goca goca konslara var : ) ölkfgö
Onun beğendiği güzeldi ama :d
Benim beğendiğim bir dene vardı o ka onun da suyu çıktı
Sınıfta bir tanesi gözüme ilişmişti ama ona da arkadaşım düşmüş ben çekildim
Allaha şükür son tapumu da konsa değil de daha güzel getirili bir projeye yatırdım misssss
Güzeldi ama zor kadinlarla idare edemez o : )
Frenk başkasına kötü akıllar veriyor İyisini kendine saklıyor ki kızlarla sadece kendisi mutlu olsun diye
Tapun var diye. Keyfimizden mi?Benimle bu kadar ilgili olduğunuzu bilmiyordum
![]()
İyisini kendine saklıyor ki kızlarla sadece kendisi mutlu olsun diye
Tapun var diye. Keyfimizden mi?
ben sizi abla olarak görüyorum oysa ki
Tapu kalmadı hepsini sattım gelin yine ablam olun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.