Kadınların sayısı az değil Ankara da giden.iste kontlara böyle ters bakiorlardi. simdi de özeniorlar sacma sapan.
Anklarada erkeklere yabanci ortam degil.
Kursa giden kadinlar.
baksana @Frenk bile tapularimi onlara vercem diordu ; )
Kadınların sayısı az değil Ankara da giden.iste kontlara böyle ters bakiorlardi. simdi de özeniorlar sacma sapan.
Kursa giden kadinlar.
sen de gitsene kursaiste kontlara böyle ters bakiorlardi. simdi de özeniorlar sacma sapan.
Kursa giden kadinlar.
sen de gitsene kursa
![]()
kursa gitmem ben kurs acarim anca: )
konu ile ne alakasi var, ben kursa gitmem acarim dedim : )
orada ki en boylu kişi o bence aynı kişiden bahsetmiyoruz , kırmızılının tam arkasında ki cıvıl cıvıl gülüşü ve kıvrak bedeniyle ortama dişilik katan var hahh oO minyon @uchiha
sen anca kıskanırsın böyle onları :)
sen benim gözüme ilişen 3. sıradaki esmere takılmışsın hadi ben bakmıcam bidaa ona senin olsun dostum :)orada ki en boylu kişi o bence aynı kişiden bahsetmiyoruz , kırmızılının tam arkasında ki cıvıl cıvıl gülüşü ve kıvrak bedeniyle ortama dişilik katan var hahh o
Allah razı olsunsen benim gözüme ilişen 3. sıradaki esmere takılmışsın hadi ben bakmıcam bidaa ona senin olsun dostum :)
evet evet bu , masallah nazar degcek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.