kim seni niye silksin olm .s.s iki uyuşturucu işi yaptın diye sen kendini börülce mi varsaydın .s.sherşeyi silerim ama bi tanesi var ki silksen silmem aksdjasda
asla vazgeçme alayına gittt , yok etmeden asla durma cbdbdbu periler ara ara her sosyal medya kullanıcısına gelebilir... bana şu an geldi mesela....
önce instaya oradan da twittera gidicem şimdii..............
facebooku kapatamıyorum, işletme instagramı da kapatamıyorum .s.s artık onları da bi şekilde idare edicez .s.s.. zaten hayatımın %95i twitterdı o da yok artık... 🚬asla vazgeçme alayına gittt , yok etmeden asla durma cbdbd
facebooku kapatamıyorum, işletme instagramı da kapatamıyorum .s.s artık onları da bi şekilde idare edicez .s.s.. zaten hayatımın %95i twitterdı o da yok artık... 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.