Evet çalıkusum yakısıyooooHiç pişman olmuyorum, yakışıyor bence. @canımöyleistedi sence?
@Psinoza yı kahkül kestirmeye iten sebep neydi acep… kfkfkf

@Run sana diyor galiba djjfjfjişin espirisi bir tarafa ama kahkülden sayılırsa şöyle bir model takılıyordum ayşe.
ama artık daha kısa saç modelleri tercihen...kel arkadaşlarım çoğaldıgı için, göze batmak istemiyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 18663
Keller ile uğraşanların sonu iyi değil. Ayrıca son yeni sürüm run'u görmediniz.@Run sana diyor galiba djjfjfj
oo pek iddialı. yalnız bu adam da kel karizması denen bir şey var...Keller ile uğraşanların sonu iyi değil. Ayrıca son yeni sürüm run'u görmediniz.
Teşekkürler saçlı kardeşim.oo pek iddialı. yalnız bu adam da kel karizması denen bir şey var...
Son cümle vurucuyduişin espirisi bir tarafa ama kahkülden sayılırsa şöyle bir model takılıyordum ayşe.
ama artık daha kısa saç modelleri tercihen...kel arkadaşlarım çoğaldıgı için, göze batmak istemiyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 18663
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.