Begenmedi hanim.isine gelmiyoVuyvuvuk 🤣😂🤣😂
Aslında güzel bişi vermiş
Hahaha kesin.dddddddCok iyi fikir yaaa, bizim burda avmnin önünde hep ayni adam duruyor... ona versem yanlis anlar dimi?
NE diosun chenim?Çocuklara kıyamıyorum 🥺 soğukta sıcakta... Gerçi çocuklarına bizden daha iyi bir gelecek bıraktıkları kesin
Çocuklara kıyamıyorum 🥺 soğukta sıcakta... Gerçi çocuklarına bizden daha iyi bir gelecek bıraktıkları kesin
Belki kucağındaki bebek kendisine bile ait değilNE diosun chenim?
Bunlari mesaisi bitti mi son model mercedeslerle aliniyorlar sokaktan.
Acima
Yadirgamiyorum, herkes bi ekmek pesinde iste
Çok malı mülkü çıkıyor bunların eee çocuklarına kalır nfxn çiçeğim belki de bu minik çocuk yarın birilerinin patronu olacakKesin zenginlesmistir bunlar cicegim ama cocuklarina yedirirlermi? Insallah...
Ben vermiyorum, sadakami iyiligimi baska yerde kullaniyorun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.