Cıx içilmez ya lanet birşey bütün kötülüklerin anasıdır ve büyük günahtır!Adabıyla içmeyi öğreteceğini düşünmüştüm![]()
Cıx içilmez ya lanet birşey bütün kötülüklerin anasıdır ve büyük günahtır!Adabıyla içmeyi öğreteceğini düşünmüştüm![]()
Efenim insanların özgürlükleri kimseyi rahatsız etmemeliCıx içilmez ya lanet birşey bütün kötülüklerin anasıdır ve büyük günahtır!
O zaman cehennemlikler diye göbek atalım olur mu? Bana giren çıkan birşey yok insanlık görevidir söylenir uyar uymaz kişinin kendi bileceği iştir özgür 😇Efenim insanların özgürlükleri kimseyi rahatsız etmemeli![]()
@The seni alır hacı içmeyi bile birine benziyorBaşka içmeyi bilen gelip yazsın.Votka biradan fazlasını içmedim
![]()
@The seni alır hacı içmeyi bile birine benziyor
Alkol insanı daha da dertlendirmiyor mu ya
Yarasın The bey o halde. Sen daha iyi bilirsin tabii 😁Hayır, ancak keyifliysen tadını alabiliyorsun:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.