Yoo yaşadım , gerçi aldatmaya müsait biriydi yani bad girl olduğunu biliyordum. Önemli olan aldatıldıktan sonra ki evre. Aldanan sen olmuyorsun aslında. Yalnızca aldatan kişi sorunlu bir tip olmuş oluyor...Teoriyle konuşmak kolaydır
Erkekler boşuyor mu? son zamanlar da yasak aşk cinayetlerini bir takip etsen...Erkekler boşuyor, kadınlar sineye çekmek zorunda kalıyo
Yaş mı?Yoo yaşadım , gerçi aldatmaya müsait biriydi yani bad girl olduğunu biliyordum. Önemli olan aldatıldıktan sonra ki evre. Aldanan sen olmuyorsun aslında. Yalnızca aldatan kişi sorunlu bir tip olmuş oluyor...
Flörtöz ya da sevgiliyken çok bir kaybınız olmuyor. Ama evliysen iş o zaman yaş işte
ÖhömmmmmYieaa cinayet işleyip hapislerde çürüyemem ben
Yaş mı?
Asıl evliyken aldatacak/aldatılacaksın
Flörtken sevgili iken olanın ekonomiye bir faydası yok ki
Ama evliysen
ps: kartvizitim aşağıdadır
Forumsal üyelerine %10 indirim uygulanacaktır
Zaten ayda yılda bir geliyorumGözüme çok çarpiyorsunuz.
neden, niye, nasıl falan umrumda olmaz. anında o kişi hayatımdan silinir, yüzünü görmeye bile tahammülüm olmaz. illa karşıma çıkarsa zehir zemberek sözler duyar bolca :)1. Yüzlesirmisin
2. Karsi taraf ile iletisime gecermisin
3. Affedermisin
4. Kahrolurmusun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.