annem "sen doğduğunda kar yağıyordu dedik böyle yazdılar" dedi ama... bilemedim bendeEveeet bende fark ettim sanki Oğlak değil adeta aslan gibi yanliş mı yazdırdılar seni nüfusa @alcatraz
sana göre bi keko olabilirim. ama tanrıya göre aşqını pıçaklayan bi nincaaKavgaya adam lazım olunca çağırabiliyoz mu
Pıçanannn gel döner pıça yoksa yemin ederiz. Bizim köşede dönerci sami abi var yedeklerinden alırız :)sana göre bi keko olabilirim. ama tanrıya göre aşqını pıçaklayan bi nincaa
Pıçanannn gel döner pıça yoksa yemin ederiz. Bizim köşede dönerci sami abi var yedeklerinden alırız :)
evet, anlamam inanmam ama öyleyimdir.Aaa oglak burcu musun?
Extra bir zaman ayiralim.ddd bu isteginizeevet, anlamam inanmam ama öyleyimdir.
var mı bi yorumun aydınlat beni
ne zaman müso olursanExtra bir zaman ayiralim.ddd bu isteginize
sevdiklerimizi korumucaz da kimi korucaz..Yakisir. Sevdiklerimi bende korurum..
![]()
inmeli kalkmalı bişiler kullanmak yerine nickimi tercih ederim. ama yine de siz bilirsiniz tabii aldkladsKalkan bey mi diyeceğiz sana
puandan çok, saygı ve güvene dayalı esaslılık geçerli hanımefendi. zamanla diyelim...Kaç puan biriktirince koruma altına girebilirim
Peki madem 3 Alcatraz ponit toplayana kaç can hakkı var???inmeli kalkmalı bişiler kullanmak yerine nickimi tercih ederim. ama yine de siz bilirsiniz tabii aldklads
puandan çok, saygı ve güvene dayalı esaslılık geçerli hanımefendi. zamanla diyelim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.