elleyerek alıyorum. gözümün görmesi ikna olacagım anlamına gelmez. dokunmam koklamam lazımNan alisveristeyim, bütün meyveleri sebzeleri elleyerek seçtim sonra @alcatraz aklima geldi, dedim bu adam göz karari nasil aliyor bunlari yhsjjss
Öyle olmaz küboo sümüğünü yapıştırcaksın dbdndnNan alisveristeyim, bütün meyveleri sebzeleri elleyerek seçtim sonra @alcatraz aklima geldi, dedim bu adam göz karari nasil aliyor bunlari yhsjjss
kişi, kendinden bilirmiş işi askdjsadÖyle olmaz küboo sümüğünü yapıştırcaksın dbdndn
yazıklar olsunnnnkişi, kendinden bilirmiş işi askdjsad
yazıkları da elleçleme koklaçlama ile alabiliyor muyuz kanks ?yazıklar olsunnnn
bi dene kanks, sen seversin hjfhkklyazıkları da elleçleme koklaçlama ile alabiliyor muyuz kanks ?
hangisi kabul görür ?Elliyomu ellemiyomu anlamadim???
Elliyomu ellemiyomu anlamadim???
Keten tohumu mu o kız
Ben yine online alışveriş yaptım mentollü clear şampuan aldım 42 tl yazın çok seviyorum.
Erkek şampuanı gerçi zaten eşimin ürünlerinede salça olduğum için sorun yok lk ndmfg
hangisi kabul görür ?
ben eşimin parfümlerinden sıkıyorum valla dflknmdfKiz kardesime arkadasi parfüm almis, dedim kizim bu erkek parfümü.. diyo ama ben cok begendim, dedim begenirsin tabi de dujdhdjjd gecenlerde erkek kardesime hediye etmis 🤣🤣🤣
sana da yazıklar olsunBen söyledim, ben elleyerek aliyorum djdjdj burnuma sokmuyorum ama @pumpkin🧿 iftira atiyon 🤣
ben eşimin parfümlerinden sıkıyorum valla dflknmdf
2 3 gündür traş kolonyası çok güzel kokuyor diye alıp yüzüme sürüyorum.
Manyaklık desen var.
sana da yazıklar olsun
ben çekiliyorum
bi de çıkın masaya tepinin artık(((((
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.