Günaydin arkadaşlar gazanız mübarek
Öyle görüyorum ki epeyce eğlenilmiş burada
Tüm geceyi yalnız geçirmemişsiniz en azından @alcatraz ın sümüğü nasıl buralara gelebildi :d fncmxkonuyu açarken böle hayal etmemiştim max verim alabileceğim bir konu olacağı konusunda en ufak bir fikrim yoktu..
hayat da böyle bazen özene bezene yaptığın şeyler hiç görülmez, öylesine yaptığın şeyler hep iz bırakır.. 🚬
Onun sümüğüne vuram yaa hdhsbTüm geceyi yalnız geçirmemişsiniz en azından @alcatraz ın sümüğü nasıl buralara gelebildi :d fncmx
Bir ara olayın kahramanı yumuşatacı olmuş :)))Onun sümüğüne vuram yaa hdhsb
O konuya değinemedik ki dhdj çok sapıldı konudan çook dvsb
olur olur yerizMeyveleri neden yıkamalıyız? İşte tam bu yüzden! @alcatraz lar yüzünden! Burun akıntınızı kendinize saklasanızaaaa
all meydan snn. değin gitsin konuya akldjsakOnun sümüğüne vuram yaa hdhsb
O konuya değinemedik ki dhdj çok sapıldı konudan çook dvsb
Bir ara olayın kahramanı yumuşatacı olmuş :)))
all meydan snn. değin gitsin konuya akldjsak
gidiş yolunuzdan puan aldınız hocam. bazen sonuç cok önemli değildirN
@nunu ile yumuşatıcılarımızı kaptik geldik konu yumuşasın diye fakat çabalarımız nihayetinde gayemize ulaşamadık :)
+1 demekten kendimi alıkoyamıyorumböle olmuyo kanks, hevesim kaçtı bi kere .s.s
kaçıranların ve emeği geçenlerin beynine vurammm .s.s
Hem güldüm hem kaygılandım.. duygu geçişleri çok sertti .)yumoş bile yumuşatamadı jjhghj
çekil şurdan dedim yumoşa, araya kaynıcan elimizde kalcan hggfh
ama çok güldüm ya araya yumuşatıcılı alıntılar giriyo falan bak şimdi de hatırlayıp kahkaha attım hjfj
Hem güldüm hem kaygılandım.. duygu geçişleri çok sertti .)
:)))yok yaa nesine kaygılancan nolcaktı yani doktor alexle alper bahadır kavgası mı beklediniz gecenin bi yarısı koruparktan canlı yayın açacak halimiz yoktu yaa![]()
linç başlığı olunca aslında kendinizi hazırlamalıydınız. neyse tecrübedir olur öyle ((:Hem güldüm hem kaygılandım.. duygu geçişleri çok sertti .)
Kavga fobim varlinç başlığı olunca aslında kendinizi hazırlamalıydınız. neyse tecrübedir olur öyle ((:
:)))
Birbirinizi incitmenizden kaygı duydum.
ama ben uyarmıştım bi de yüksek sesle LİNÇ olduğunu haykırmıştım..linç başlığı olunca aslında kendinizi hazırlamalıydınız. neyse tecrübedir olur öyle ((:
kavga değil ki. sözlü dalaşma.Kavga fobim var![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.