Bizimkiler’deki yumuşak yumuşak diyen oğlan geldi aklıma 😅Konu yumuşasın diye .))
Hold diyen babası Davud veBizimkiler’deki yumuşak yumuşak diyen oğlan geldi aklıma 😅
Nein davuut nein davutHold diyen babası Davud ve
Hold yok Dæaavut diyen alamancı annesi 🚬
Alcatraz gibi burun akıntımızı boca etmiyoruz en azındanSiz dokunmadan mı alıyorsunuz😮
Meyveleri neden yıkamalıyız? İşte tam bu yüzden! @alcatraz lar yüzünden! Burun akıntınızı kendinize saklasanızaaaaAlcatraz gibi burun akıntımızı boca etmiyoruz en azından![]()
Yaaa ben seni yerim .))Meyveleri neden yıkamalıyız? İşte tam bu yüzden! @alcatraz lar yüzünden! Burun akıntınızı kendinize saklasanızaaaa
Meyveleri neden yıkamalıyız? İşte tam bu yüzden! @alcatraz lar yüzünden! Burun akıntınızı kendinize saklasanızaaaa
Velev ki sen de herkesi yiyosun bakıyorum da.. neyse ki ailenizin diyetisyeni burada..Yaaa ben seni yerim .))
Davut amca DUNKOF diyordu. 🚬Nein davuut nein davut
Dum kopt mu diyordu ne diyordu 🚬
Açlığını yatıştıramıyorsa demek ki canı seri şekilde insan yemek istiyor. Bu normal mi hocam? Kilo almaktan ziyade sorulması gereken sorular var. JcksjcksjVelev ki sen de herkesi yiyosun bakıyorum da.. neyse ki ailenizin diyetisyeni burada..
Olm çok şanslısınız naann![]()
Kimi yedim baska acaba ?Velev ki sen de herkesi yiyosun bakıyorum da.. neyse ki ailenizin diyetisyeni burada..
Olm çok şanslısınız naann![]()
Birazdan kimi yedin acaba başka bu yolda yalnız değil miyim die trip atacaktmKimi yedim baska acaba ?
Kiloya ihtiyacım var :)))
Senden başkası dokunur ruhuma :)Birazdan kimi yedin acaba başka bu yolda yalnız değil miyim die trip atacaktm
Ponçik kalbimin paramponçik olduğu anlar.. Eksiklik yok dimi cümlede? Tam olarak bu?Senden başkası dokunur ruhuma :)
İkimizi toplayınca bi doğru yapmış dhdbDavut amca DUNKOF diyordu. 🚬
Almanca Dummkopf "aptal" demekmiş.
Dişi hannibal was here dışında yorum yapamadım, tıp camiası konu hakkında fikirsiz şu an dgshsAçlığını yatıştıramıyorsa demek ki canı seri şekilde insan yemek istiyor. Bu normal mi hocam? Kilo almaktan ziyade sorulması gereken sorular var. Jcksjcksj
Bizde her tel var anacımm kilo aldırılırrKimi yedim baska acaba ?
Kiloya ihtiyacım var :)))
HxkdjskfjsDişi hannibal was here dışında yorum yapamadım, tıp camiası konu hakkında fikirsiz şu an dgshs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.