zaten canım 4.5 saattir karpuz ve meyve çekiyor![]()
ben diyete başlıyorum yarin, gerçi cuma mübarek gün başlanır mı başlanmaz mı emin olamadım şu an ama 4 haftam kaldı .s.s
oha 4 hafta sonra bugün birliteyizz
zaten canım 4.5 saattir karpuz ve meyve çekiyor![]()
8 yıl aradan sonra, işte büyük buluşmaaaben diyete başlıyorum yarin, gerçi cuma mübarek gün başlanır mı başlanmaz mı emin olamadım şu an ama 4 haftam kaldı .s.s
oha 4 hafta sonra bugün birliteyizz
atma ziyaaa 1 haziranda 1 yıl olacak gfhh8 yıl aradan sonra, işte büyük buluşmaaa
işte ne kadar özlem duyduysam x8 gelmiş.atma ziyaaa 1 haziranda 1 yıl olacak gfhh
@demeter i haybeden linçliyorsunuz ve gereksiz uzatıyorsunuz olayı @Chen @Küboo @HolySpectre @alcatraz ve diğer modlar da bu linci izliyor.. ne yapılması gerek soruyorum sadece
avukatception ?@demeter i haybeden linçliyorsunuz ve gereksiz uzatıyorsunuz olayı @Chen @Küboo @HolySpectre @alcatraz ve diğer modlar da bu linci izliyor.. ne yapılması gerek soruyorum sadece
@demeter i haybeden linçliyorsunuz ve gereksiz uzatıyorsunuz olayı @Chen @Küboo @HolySpectre @alcatraz ve diğer modlar da bu linci izliyor.. ne yapılması gerek soruyorum sadece
sen bunun mutluluğunu da elinden alırsın bahsine kaç veriyor acaba ?Beyaz atlı savunucum.
gittin tonlarca posttan ona mı takıldın ?avukat falan muhabbeti degil ve sana ne demenizle basladi olay
avukat falan muhabbeti degil ve sana ne demenizle basladi olay
pardon da sen bu konunun neresindesin ? sen niye buradasın ?sana ne diyecekseniz wp den takilabilirsiniz
pardon da sen bu konunun neresindesin ? sen niye buradasın ?
size nesana ne?
kime ne yazacağımı ya da muhatap olup olmayacağımı sana mı sorcam
size ne
yoruma açık konu ve yorumluyorum... anlaşabiliyoruz değil mi ?
o zaman konuya ortadan atlayacağına git baştan oku.size ne
size ne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.