alcatraz'ın meyve alırken bile dokunup koklaması hk

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Of çok bayıcısınız ya buranın palyancosu falan zannediyordum ben sizi nereden bileyim böyle biri çıkacağınızı.

valla kusura bakma bizde bulunan bu, elimizde kalanlar bunlar, kapasite belli
ilk günden itibaren ne memnun edebildik ne de eğlendirebildik ne idüğü belirsiz agamızı

ama çılgın bi fikrim var:
mesela muhatap olma, dahil olma.. hk konusunda eğlendik bitti, orada kaldın sen.. bırak artık bak bu çok işe yarar.. nereden bildiğimi sorma..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Terk edilen kızı teselli etmeye çalışan zavallı erkek modelimiz de dahil olduğuna göre dans başlasın.
ben bu yollardan ilk defa geçiriyorum. görüyorum ki tecrübelisiniz zavallı user demeter. tavsiyeniz var mıdır ?

pumpkin🌸

Elmas Üye
Terk edilen kızı teselli etmeye çalışan zavallı erkek modelimiz de dahil olduğuna göre dans başlasın.

pardon kim terkedilmiş yaa şunu bi açıklığa kavuşturalım da he deyip geçtikten sonra konunun muhatabı olma güçlüğü çekiyorum çünkü şahsen

demeter

Uzaklaştırıldı
ben bu yollardan ilk defa geçiriyorum. görüyorum ki tecrübelisiniz zavallı user demeter. tavsiyeniz var mıdır ?

Birebir edilen sohbetlere burnunuzu sokmayarak başlayabilirsiniz mesela. O makam size ait teşekürler.

demeter

Uzaklaştırıldı
bu konu bana açıldı. burun sokma konusunda sizle yarışamam. lakin burun farkıyla kazanırsınız

İlkokul çocuğundan farkınız yok inanır mısınız? Hadi siz birbirinizi teselli edin çocuklar siz olmasanız kime güleceğiz?

pumpkin🌸

Elmas Üye
Birebir edilen sohbetlere burnunuzu sokmayarak başlayabilirsiniz mesela. O makam size ait teşekürler.

yalnız bu konunun muhatabı zaten alcatraz başlıktan da anlaşılacağı üzere ve hitap ettiği kesim de arkadaşlarım. yani sen arkadaşım değilsin. senin bu konuda işin yok, usülde var sıkıntı hocam, sen daha iyi bilirsin tabi :misshonk: bi yürü git konumuzdan ağız tadıyla linçlettiremedim alcatrazı .s.s

alcatraz

🍻
Elmas Üye
İlkokul çocuğundan farkınız yok inanır mısınız? Hadi siz birbirinizi teselli edin çocuklar siz olmasanız kime güleceğiz?
inanırım. doktor kendi haline bırakın demiş olabilir çünkü sen ne desen inanırım ben. senin gülme yetin var mıydı ?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
yalnız bu konunun muhatabı zaten alcatraz başlıktan da anlaşılacağı üzere ve hitap ettiği kesim de arkadaşlarım. yani sen arkadaşım değilsin. senin bu konuda işin yok, usülde var sıkıntı hocam, sen daha iyi bilirsin tabi :misshonk: bi yürü git konumuzdan ağız tadıyla linçlettiremedim alcatrazı .s.s
ying yang dengesi kanks. bi taraf dengeli olmalı bi tarafta işte.....

pumpkin🌸

Elmas Üye
olm şu konuyu dağıtmayın yaa .s.s
sümüklü meyveler arada kaynadı üzülüyorum .s.s
zaten yeterince canım sıkkın...

demeter

Uzaklaştırıldı

Ben yorumunu yapıp çekildim. Anlıyorum sizi açtığınız konulardan bile belli haliniz ama yadirgamiyorum sizi acil şifalar inşallah.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ben yorumunu yapıp çekildim. Anlıyorum sizi açtığınız konulardan bile belli haliniz ama yadirgamiyorum sizi acil şifalar inşallah.
anladığını sanmıyorum ama bilmukabele hocam size de acil şifalar. hadi uza

Üst Alt