gel nutella ısmarlayım sana. muz banar yeriz waffle yerine
hayır canım tatlı istemiyo şu an..
canım genel olarak bişe istemiyo
gel nutella ısmarlayım sana. muz banar yeriz waffle yerine
ha ihtimali var yani ?Ne bu şiddet ve celal? Benim yüzümden mi ayrıldınız diyeceğim de sizinki kimdi onu bile hatırlamıyorum.
Ne bu şiddet ve celal? Benim yüzümden mi ayrıldınız diyeceğim de sizinki kimdi onu bile hatırlamıyorum.
Valla hiç böyle takıntılarım yok yumuşatıcı bile kullanmıyordum alcatraz aklıma soktu@alcatraz ı anlıyorum bu konuda ellemeden almayanlardanım ben de
Kokusu da önemli benim iştahımı açmalı canımı çektirmeyi ağzımı sulandırmalı
Yerken zevk almalıyım iyi ki buna bu parayı verdim demeliyim
Yoksa meyveyi alip eve getiriyorum sonra çöpe koyuyorum
Aynını yumuşatıcıya da yapıyorum illa koklarım kvkxk
neden diye sormucam o yüzden bu konu kilithayır canım tatlı istemiyo şu an..
canım genel olarak bişe istemiyo((
Aklıma Bi tane mini fıkra geldisen razı mısın başkasının sümüklü meyvesini alıp dokunup koklamaya çen(((
neden diye sormucam o yüzden bu konu kilit
sevmiyorum seni
salça olup durma
Aklıma Bi tane mini fıkra geldi
Fare dermiş ki insanlar ne aptal ağzımın değdiği yerden yemeye tiksiniyorlar ama şeylerimin değdiği yeri yiyorlar
ben poşeti elime alıp kendim seçmeyi tercih ediyorum. çürük olacaksa da ben seçmeliyimValla hiç böyle takıntılarım yok yumuşatıcı bile kullanmıyordum alcatraz aklıma soktu
en son bimden annem güzel kokuyor dedi diye mavi olanı aldıydım adınıda hatırlamıyom
Meyva sebze alayını alıyorumbakıp alıyorumda ne oluyor pazarda öne güzelleri diziyorlar arkadan çürükleri dolduruyorlar..
Onur marketin en azından buradaki sebzeleri çok güzel geçtiğimiz yıllarda taze fasulyeyi yetişip alamıyordum lokum gibi oluyordu millet bitiriyordu hemen![]()
Utanırım 🙄ben anlamadım, biraz daha açık yazabilirsek nereye değmiş ne değmiş mesela
Bana ne bundan ya? Üslubunuza dikkat edeceksiniz. Hadi saldım sizi.
buradaki size anca yeter haklısınız. kusura bakmayınÇayıra.
bizim birbirimizi linçlememiz böyle başlar sonunu kimse tahmin edemez.Yalnız bu linç başka yere doğru evriliyor gibi .)
hem ne bu şiddet bu celal diyo cevaplıyon bana ne bu bilgiden diyo, e sorma o zaman..
üslubuna dikkat et ki, üslübuma dikkat edeyim.
Hayır hayır..) hiç beceremem. Az evvel bir elma yiyeyim dedim elime aldım korkudan geri koydum .))bizim birbirimizi linçlememiz böyle başlar sonunu kimse tahmin edemez.
katılmak istemez misiniz
buradaki size anca yeter haklısınız. kusura bakmayın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.