arkadaşlığımızı gözden geçirdim bensonuçta sende elinle yicen kanks. cok direnme![]()
arkadaşlığımızı gözden geçirdim bensonuçta sende elinle yicen kanks. cok direnme![]()
4 gündür hastalığı göğüslüyorum. bunu da göğüslerim. elnizden geleni ardınıza koyarsanız bu akım bittiğinde ben kalbinizi kırarım.@alcatraz burda sana yüklencez biraz kusura bakma
neye vardınarkadaşlığımızı gözden geçirdim ben
Galiba terk edildiniz üzerinize gelmeyeceğim bugünlük acınızı yaşayın.
@alcatraz ı anlıyorum bu konuda ellemeden almayanlardanım ben deaddamsın çenn
bazı şeyler cinsiyet değil şahsiyet meselesi... aynen öyle..........
ayrıca eline alıp dokunup koklamasını ve o meyveyi almamasını açıklar mısın bize, sen çok güzel açıklıyosun öyle şeyleri..![]()
neye vardın
zaman zaman şeyimle de seçtiğim zamanlar oluyor...@alcatraz ın meyve alırken dokunmama ihtimali de mi var ? dokunmadan nasıl alacaktı bu büyük bir soru ..
dsstekliyotum bol minciklamalı alışverişler
@alcatraz ı anlıyorum bu konuda ellemeden almayanlardanım ben de
Kokusu da önemli benim iştahımı açmalı canımı çektirmeyi ağzımı sulandırmalı
Yerken zevk almalıyım iyi ki buna bu parayı verdim demeliyim
Yoksa meyveyi alip eve getiriyorum sonra çöpe koyuyorum
Aynını yumuşatıcıya da yapıyorum illa koklarım kvkxk
sana ne
velev ki terk edildim
SANA NE
sana mı kaldı
git öteye at negatif enerjini.
yaırn bende @nunu 'nun tavsiyesi üzerine yumoşun ekstra lavantısını koklucam. bir kez daha... ama muhtemelen daha önce almadığım ve farklı bir kokusu olanı alcam.@alcatraz ı anlıyorum bu konuda ellemeden almayanlardanım ben de
Kokusu da önemli benim iştahımı açmalı canımı çektirmeyi ağzımı sulandırmalı
Yerken zevk almalıyım iyi ki buna bu parayı verdim demeliyim
Yoksa meyveyi alip eve getiriyorum sonra çöpe koyuyorum
Aynını yumuşatıcıya da yapıyorum illa koklarım kvkxk
mıknatıs gibi sen çekiyon ben naptım ? konuyu bile açan sensinbeni geri zekalılarla muhatap olmaya sevk ediyon cidden ben gözden geçircem artık bu arkadaşlığı.......
mıknatıs gibi sen çekiyon ben naptım ? konuyu bile açan sensin![]()
gel nutella ısmarlayım sana. muz banar yeriz waffle yerinegenel zaten kanks![]()
konunun inciliği ve bu inci gibi konuya gelen ince yorumlar gece gece beni benden alıyor geri yerine koymadan gidiyor
elbette geçecek
ama sende bazı şeyler baki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.