tabii ki de öyle, aksi iddia edilemez düşünülemez gdhfkSorun sende degil bende![]()
ben de koç olduğumdan mütevellit zorluk çekmezsin jdghhjkkankam Koç, ilk sevgilim Koç, annem koç @pumpkin🧿 koç bunun bana bi mesaji olmli ama jdjejsjs
ben de koç olduğumdan mütevellit zorluk çekmezsin jdghhjk
ama yine de bu vesileyle hatırlatalımm malum burç kapatılsın nbvndbhfj
benim de hep imtihanım oldu amaHayiir kapatilmasinn, o burçlar hep benim ilerleme me vesile oldu ❤️
hangi burcu kapatıonuz nan gene bi gecede devlet kurup kapatıyonuz yetişemiom .s.s
tek başına oyladın glaiba nerde anket ? lasdksamalum burç olm .s.s
balık erkeğini oy birliğiyle kapattım şu an![]()
benim de hep imtihanım oldu ama(((((((((
bari erkekleri kapatılsın
bişeyi kapatılsın yani kapatalım önünü hjsghfk
View: https://www.youtube.com/watch?v=ReusDvW8BSs
tabii ki de tek başımaa, çünkü tek kişilik dev kadro olmak bunu gerektirirtek başına oyladın glaiba nerde anket ? lasdksa
birbirini takip eden burç gruplarında oluyor bu çekim.. bişi diyorlar adına ama unuttumSeninde imtihanin balik erkekleriydi dimi? Benim de koç.. var bizi bağlayan bisey 😆🥹🫶
ben özel miyimSeninle alakalı bana özel gelmiyor, canım hocam![]()
thjstyujklneden plat üye şeysimi aldırdın@pumpkin🧿
thjstyujkl
beter ol hjgdfhjk
acilen benim için ayrı bişi eklenmeli ultra mega vip cip mvp karışımı bişi yazılmalı ama çok aciilllllllllll
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.