ulan senin neyini kıskancam bee
ben sadece yolumda yürürken beni kıskanmanız peki...
biraz da beni övün gözünüz değmesin....
olsun üzülmeyelim kanks <3ulan senin neyini kıskancam bee![]()
olsun üzülmeyelim kanks <3
en basit emoji eklenmemiş........ çünkü her emojinin başında ben olmalıyım .s.sbi de <3 yapınca artık direkt kırmızı kalp çıkmalı...
en basit emoji eklenmemiş........ çünkü her emojinin başında ben olmalıyım .s.s
şu an kendimi forum emoji birliği başkanı olarak atadım![]()
Goygoyunun pesinde ama yinede samimi @alcatraz canimcimm ❤️❤️
sen çok iyi bi hatunsun. iyi ki de bu forumdasınGoygoyunun pesinde ama yinede samimi @alcatraz canimcimm ❤️❤️
konu her zaman benim bebeğim.........konumuz bu mu şimdii sencee .s.s
konu her zaman benim bebeğim.........
abin star bebeyim................
ikinci cümlede iq'm düştüğçok merak ediyorum neden ilk bebekte ğ ikincide y![]()
benim 2 seviyelerinde seyreden iq mu düşürebilecek tek şey aşık olmakikinci cümlede iq'm düştüğ![]()
konumuz bu mu şimdii sencee .s.s
evet nedir bu oğlanı bu kadar özel yapan şey
ya ben onu mu soruyom yaaAma bunu sormussun @pumpkin🧿 ciğim yoksa ben senide cok seviyorum sadece eskiden mizahini anlamiyordum galiba 😘😘
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.