Konuya boğa olarak dahil olmak istiyorum.. tercohim akrep değilde kova olurdu galiba 😀
selammm
Naberrr?selammm
bildirime geldim direkt. başlığa bakmadan okudum. rakı mı acaba dedim 🤣🤣oyş balıkla iyi gidiyor heeeeğ
bildirime geldim direkt. başlığa bakmadan okudum. rakı mı acaba dedim 🤣🤣
kendiliğinden hazırmış herşey 🤣 bende amele gibi hazırlıyorum.onu mezesiz rakı içen bir balık erkeği olarak kendi içimde tamamlıyorum herhalde haha
kendiliğinden hazırmış herşey 🤣 bende amele gibi hazırlıyorum.
adaletin bu mu dünya ?
akrepleri kara hayvanı sanardım ?akrepler suyun dibini balıklar ise her yerini gezer, anlaşalım. yengeçler de keza öyleeeeeeeeeee (dipçi) o yüzden suda rakibimiz yohhhhhhhhhhhhhhhhhh
akrepleri kara hayvanı sanardım ?
şu koca forumda bir benim galiba burç murç işlerinden anlamayan 🤣🤣su grubundan ama ağırlığınız karada, suya da girseniz yaşarsınız yengeçler gibi... biz balıklar only su su suuuuuuuuuuuuuu gerçi ben kedi balığıyım oraya da çıkarız..............
şu koca forumda bir benim galiba burç murç işlerinden anlamayan 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.