Sen genç ve yakışıklısın sana kimse hoca demez jigolo der ama 20 bin güzel para 🤪Bir insan hem 20.000 lira verip hem de neden kendisine saplattırır?
Cin kaçan bir keriz varsa ben de ilgilenmek istiyorum artık.
2000e tavım. 20 çok fazla. :dSen genç ve yakışıklısın sana kimse hoca demez jigolo der ama 20 bin güzel para 🤪
2000 TL de bir şey değil şu devirde2000e tavım. 20 çok fazla. :d
2000 TL de bir şey değil şu devirde
Sen o 20 bine gençliğinin hatrına 5 bin daha ekle hatta 10 bin ekle derdim ama malum ekonomik koşullar ayağı alışsın Cinlerin
30 bine yani 1000 dolara çalışacabileceğimmbir mekan yer bölge ülke varsa nolur söyle.2000 TL de bir şey değil şu devirde
Sen o 20 bine gençliğinin hatrına 5 bin daha ekle hatta 10 bin ekle derdim ama malum ekonomik koşullar ayağı alışsın Cinlerin
Uzaklarda arama ülke 20 bini 30 bini gözü kapalı verecek durumda30 bine yani 1000 dolara çalışacabileceğimmbir mekan yer bölge ülke varsa nolur söyle.
Hemen koşa koşa gideyim 😂
Benim elimden tutan olsa çok para kazandırırım da işte. Yol yordam bilmiyorum.Uzaklarda arama ülke 20 bini 30 bini gözü kapalı verecek durumda
Sen de o görüntüdeki deden daha iyi durumdasın
Önemli olan alın teriBenim elimden tutan olsa çok para kazandırırım da işte. Yol yordam bilmiyorum.
Tabi ter önemli terlemen olmazÖnemli olan alın teri
Neler oluyor bilmiyorumBu ne ki ya neler neler oluyor neler neler düşüyor medyaya
Toplumumuzda insanlar ne mevkilere geliyorlar ancak bu tip söylemlere inanarak bilinçli istekli ne durumlara düşürüyorlar kendilerini
içler acısı
bir gün bunlara pusu kurup straponla birlikte gideceğiim, parası neyse veririz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.