Bende yokum Oğlak halbuki daha yeni küfürbaz olmuştum sayılmıyormuşListede yengecin olmaması beni bir tık üzdü 😂
Bu konuda burçlarımıza destek vermeliyiz 😁Bende yokum Oğlak halbuki daha yeni küfürbaz olmuştum sayılmıyormuş
Bazı instagram videoları direk burada açılmıyor gizli olduğundan kaynaklanıyor. Üzerine tıklayıp instagramda izlemek gerekiyor. Bende sorun yok şu an, gizli olmayan videolar izlenebiliyor.🤗@Nobody, çoğu instagram videolarını forum içinden izleyebiliyordum ama son bir haftadır hiç biri çalışmıyor. Bir bilgin var mı?
Instagram link formatını mı değiştirdi ne yaptı acaba?
Bazı instagram videoları direk burada açılmıyor gizli olduğundan kaynaklanıyor. Üzerine tıklayıp instagramda izlemek gerekiyor. Bende sorun yok şu an, gizli olmayan videolar izlenebiliyor.🤗
Bölgesel bir sorun olabilir. bende sorun yok. Başka yaşayan var mı bu durumu @Chen ?Bende de oynatmıyor artık videoları.
Bende problem görünmüyor farklı browserden girmeyi deneyebilir. Uygulamanın güncellemeye ihtiyacı olabilir. Yurtdışı girişlere soralım instagram linkleri kırık mı @Süreyya
PC denemedim ben ama videonun gizliliğinden bağımsız olarak mobil sorunlu, evet. Belki de artık bizi sevmiyorlardır dışardayız diye 🥺Pc den izleyebiliyorum ama cepten oynatmıyor artık.
Bende problem görünmüyor farklı browserden girmeyi deneyebilir. Uygulamanın güncellemeye ihtiyacı olabilir. Yurtdışı girişlere soralım instagram linkleri kırık mı @Süreyya
MObil skti chenim..cherry nin dedigi gibiBende problem görünmüyor farklı browserden girmeyi deneyebilir. Uygulamanın güncellemeye ihtiyacı olabilir. Yurtdışı girişlere soralım instagram linkleri kırık mı @Süreyya
Küfür etmeyi öğretiyor hayat 💅Tabi ki ben ilk sırada : )) 💪🏻
🤣😂 sağlığıma
Küfür etmeyi öğretiyor hayat 💅
iki küfür etsene görelim
iyi iki küfür istedikNormal halimle etmiyorum herhalde öylesine: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.