Kalan ruhunuda emmesinler diyorsun .) Haklısın.Ay yazık ama, zaten saçı yokmuş. Birde böbrek dalak gitmesin🤭🤭🤭 gel biz yeni doğan bebek ruhu ufleyelim🤭🤭🤭
Kalan ruhunuda emmesinler diyorsun .) Haklısın.Ay yazık ama, zaten saçı yokmuş. Birde böbrek dalak gitmesin🤭🤭🤭 gel biz yeni doğan bebek ruhu ufleyelim🤭🤭🤭
@velevki abla sen buna bakma, biz şu aşk meselesini çözelimAy yazık ama, zaten saçı yokmuş. Birde böbrek dalak gitmesin🤭🤭🤭 gel biz yeni doğan bebek ruhu ufleyelim🤭🤭🤭
Ahaha. O halde başlasın operasyon.))))@velevki abla sen buna bakma, biz şu aşk meselesini çözelim![]()
benim aklımda bi aday bile var. büyü yapabiliyoz muAhaha. O halde başlasın operasyon.))))
Kim kim kim .) Hemen kulağıma söyle.benim aklımda bi aday bile var. büyü yapabiliyoz mu![]()
tanımazsınız. söylenince de büyüsü kaçar olmaz kasdjkasdKim kim kim .) Hemen kulağıma söyle.
@nunu , koş koş çöp çatanlik yapacagiz .)))))))
Büyü yapmayı bilmiyorumtanımazsınız. söylenince de büyüsü kaçar olmaz kasdjkasd
hem sizin teklifinizi de bi görelim demi![]()
anca o paklar. çünkü yabancı bi sanatçı ve bana aşık olma olasılığı çok düşükBüyü yapmayı bilmiyorum![]()
Burcu netanımazsınız. söylenince de büyüsü kaçar olmaz kasdjkasd
hem sizin teklifinizi de bi görelim demi![]()
anca o paklar. çünkü yabancı bi sanatçı ve bana aşık olma olasılığı çok düşük
adını da bilmiyom zaten askdjasjdas
sen beni güldürdün yaaaa, 1 hafta yüzün gülsün be kankaGene ciddiye aldım ben gidiyorum geç kaldım zaten püğ Allah kahretmesin seni
Aminnnnnnnsen beni güldürdün yaaaa, 1 hafta yüzün gülsün be kankaDDDDDD harika bi insansın yemin ediyorum
Aaminnnn tüm forumun 🤣🤣🤣🤣sen beni güldürdün yaaaa, 1 hafta yüzün gülsün be kankaDDDDDD harika bi insansın yemin ediyorum
Sokaktayım gülmemek için yüzümü kasıyom valla deli psikopat sanacaklar@nunu ya.ddddddddddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.