AdSense Direkt Olarak Hesabımızı Kapattı, Öğrencilere Yardımı Kesti!

Tevfik

Bronz Üye
Merhaba ForumSal ailesi, bugün sabah AdSense hesabımız tamamen kapatıldı teknoloji forum içerisinde ve öğrencilerle kazancımızın yarısını paylaşacaktık; maalesef son buldu.

AdSense üzerinden veya özel reklamlardan gelir elde ettiğimizde öğrenci kardeşlerimize yarısını burs olarak verip, diğer yarısı ile de Teknoloji Forum'u geliştirecektim. Zaten çok bir kazanç bırakmıyor, 2 yıl önce TBM oranları daha yüksekti açıkçası. Maalesef karaktersiz/ler tarafından saldırıya uğradı AdSense hesabımız ve sahte tıklamalardan dolayı tamamen kapandı. Burs vermeyi hayal ettiğim tüm öğrenci kardeşlerim adına o şahıs/lara hakkımı helal etmiyorum.

Canımız sağ olsun...

Alice

Altın Üye
Yazılanları tam anlamadım ama bir yer kapanmış mı @Tevfik

Tevfik

Bronz Üye
Yazılanları tam anlamadım ama bir yer kapanmış mı @Tevfik
Şu şekilde anlatayım. Google AdSense bizim sitemizi onaylar, reklam kodları verir ve onları sitemize koyduğumuz vakit reklamlar görünmeye başlar. Ardından başka kişi/ler tıkladığında ise para kazanmaya başlarız.

Ben bu paraların yarısını öğrencilere burs olarak verecektim. Gel gelelim buna engel olan çakallar oldu.

Nobody

Teknik Admin
Çok geçmiş olsun @Tevfik yıllardan beri kullanırım ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi

Tevfik

Bronz Üye
Çok geçmiş olsun @Tevfik yıllardan beri kullanırım ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi
Çok teşekkür ederim üstadım. İnan ben de yıllardır kullanırım, 2 yıl önce tüm projeyi devir etmiştim o gün bugündür kullanmıyordum. Siteyi gönderdim, onayladılar, reklamı yerleştirdim vs. hiçbir sorun yok iken "geçersiz trafik"den dolayı direkt kapattılar.

İşin absürt tarafı itiraz edemiyorsun. Hesap tamamen kapalı, AdSense alanı bu şekilde: https://prnt.sc/Cb3o_UKszNu5

Bu denli bir saldırı almama üzüldüm. Ben 20 yıldır forum kuruyorum ve işletiyorum. Forumlarımda ise mutlaka bir canlıya yardımım dokunmuştur. Üniversite öğrencilerine burs vereyim dedim geliri ile, gelecek öğrencilerimizin diye düşündüm... fakat böyle bir şey yaptılar. Saf kötülük bu, gerçek bir kötülük. Birisi harika bir hikaye anlatmış. Onu ForumSal içerisinde ayrıca başlıkla anlatacağım.

Nobody

Teknik Admin
Bu tarz kurumsal firmalarda bir ban atıldığı zaman geri almak diye bir şey olmuyor maalesef.
Yıllardır kullandığım microsoft hesabım vardı. Hiç anlamadığım bir nedenden dolayı banlandı. Her yerden yazdım Türkiye müşteri hizmetlerini vs aradım ama hiç bir sonuç alamadım. Sebebini sorduğumda söyleyemeyiz deyip geçiştirdiler. Tekrar geçmiş olsun.

Tevfik

Bronz Üye
Bu tarz kurumsal firmalarda bir ban atıldığı zaman geri almak diye bir şey olmuyor maalesef.
Yıllardır kullandığım microsoft hesabım vardı. Hiç anlamadığım bir nedenden dolayı banlandı. Her yerden yazdım Türkiye müşteri hizmetlerini vs aradım ama hiç bir sonuç alamadım. Sebebini sorduğumda söyleyemeyiz deyip geçiştirdiler. Tekrar geçmiş olsun.
Hemfikirim. Maalesef kurumsallık adı altında müşteriyi umursamıyorlar hiçbir şekilde. Ve tekelleşmenin ne kadar kötü olduğunun kanıtı bu yaşadıklarımız.

Yeniden çok teşekkür ederim. Son paylaştığım konu ise aslında durumumuzu özetliyor. :(

Nobody

Teknik Admin
Hemfikirim. Maalesef kurumsallık adı altında müşteriyi umursamıyorlar hiçbir şekilde. Ve tekelleşmenin ne kadar kötü olduğunun kanıtı bu yaşadıklarımız.

Yeniden çok teşekkür ederim. Son paylaştığım konu ise aslında durumumuzu özetliyor. :(
Kasten yapılmış bir şeyse çok yazık.. Evet maalesef bizim milletimiz birbirini desteklemek yerine, birbirine zarar vermeyi seviyor.

Tevfik

Bronz Üye
Kasten yapılmış bir şeyse çok yazık.. Evet maalesef bizim milletimiz birbirini desteklemek yerine, birbirine zarar vermeyi seviyor.
ForumSal'a gelip mesaj atmak, konu açmak benim hoşuma gidiyor. Neden? Burayı bir aile gibi gördüm ve gerçekten insanlar sıcak kanlı. Neden destek olmayayım? Ki, senin desteğini ise hiçbir zaman inkar edemem. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kötü kalpli insanlar, yaptıkları kötülükle ayrı bir haz duyuyorlar. Bunu bilgisayar başında yapıyorlar. Sosyal çevresi olmayan, arkadaşları ile oturup kalkmayan, gülüp eğlenmeyen insanlar yapıyor. Hayatı boyunca sevmemiş, sevilmemiş, terbiye ve ahlak gibi kavramlardan uzak duran insanlar...

Nobody

Teknik Admin
ForumSal'a gelip mesaj atmak, konu açmak benim hoşuma gidiyor. Neden? Burayı bir aile gibi gördüm ve gerçekten insanlar sıcak kanlı. Neden destek olmayayım? Ki, senin desteğini ise hiçbir zaman inkar edemem. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kötü kalpli insanlar, yaptıkları kötülükle ayrı bir haz duyuyorlar. Bunu bilgisayar başında yapıyorlar. Sosyal çevresi olmayan, arkadaşları ile oturup kalkmayan, gülüp eğlenmeyen insanlar yapıyor. Hayatı boyunca sevmemiş, sevilmemiş, terbiye ve ahlak gibi kavramlardan uzak duran insanlar...
Güzel düşüncelerin için teşekkürler hocam. Valla hocam seninde söylediğin gibi böyle işsiz insanlar çok bu memlekette. Zamanında sürekli saçma sapan saldırılarla bende çok karşılaştım. Böyle saldırılarla karşılaştıkça, ona göre çözümler ürettim. Umarım tekrar böyle benzer sorunlarla karşı karşıya gelmezsin hocam, geçmiş olsun tekrar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Tevfik

Bronz Üye
Çok teşekkür ederim değerli dostlar, güzel düşünceleriniz çok mutlu etti beni.

Üst Alt